0

GS Vápník hořčík zinek premium 100+30 tablet + dárek

Zesílené složení minerálů, navíc s vitaminem D3 a biotinem. Přípravek obsahuje vyvážený komplex minerálů a vitaminů, které jsou důležité pro podporu imunity, zdravé kosti, vlasy a nehty.
Více informací
GS

Velikost balení:

130 ks
30 ks 130 ks
Skladem
224,00 Kč Vč. DPH

(1,72 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

GS Vápník hořčík zinek premium 100+30 tablet + dárek

Minerální látky a stopové prvky jsou velmi důležité pro fungování lidského organismu. Účastní se řady biochemických procesů, slouží ke stavbě tkání, k regulaci látkové přeměny atd. Tělo si je neumí vyrobit samo, je tedy odkázáno na jejich příjem ze stravy a vody. Minerály a stopové prvky obsažené v přípravku GS Vápník, Hořčík, Zinek PREMIUM patří mezi ty nejdůležitější a podílejí se na základních fyziologických procesech. Navíc obohaceno o vybrané vitaminy, které spolu s minerály přispívají k udržování silných kostí, zubů, vlasů, pokožky a imunity. GS Vápník, Hořčík, Zinek PREMIUM s minerály a vitaminy pro podporu imunity, pro zdravé kosti, vlasy a nehty. Hořčík a vápník jsou v přípravku v optimálním poměru 2:1 a navíc je přípravek obohacen o vitaminy D a K1, které napomáhají výrazně lepšímu vstřebávání a využití vápníku v lidském těle. GS VHZ PREMIUM s vysokou biologickou dostupností a účinky prokázanými klinickými studiemi.
GS

Parametry

EAN
8595693300398
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
130 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green-Swan Pharmaceuticals
1–2 tablety denně během jídla, děti od 3 let 1 tableta denně.
Uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, plnidla (mikrokrystalická celulóza, kukuřičný škrob, maltodextrin, sodná sůl karboxymethylcelulózy), oxid zinečnatý, protispékavé látky (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), síran měďnatý, síran manganatý, potahovací látky (hydroxypropylmethylcelulóza, polyvinylalkohol, polyethylenglykol, mastek), barvivo (oxid železitý), pyridoxin hydrochlorid, biotin, fytomenadion, cholekalciferol.
Není určeno pro děti do 3 let. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.

GS Vápník hořčík zinek...

224,00 Kč