0

SONNENTOR Vše v zeleném, salátové koření 15 g

Koření vhodné ke grilování, ochucení salátů, brambor, polévek, pomazánek, dipů, těstovin, smoothie, čerstvého sýru či vegetariánských jídel.
Více informací
Sonnentor
Skladem
58,00 Kč Vč. DPH

(3,87 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

SONNENTOR Vše v zeleném, salátové koření 15 g

S touto kořeněnou směsí je v kuchyni úspěch zaručen. Již pouhý pohled na bylinkovou směs zjemněnou květy slunečnice a růže šíří dobrou náladu. Kopřiva, petržel, oregano, tymián a česnek medvědí dodají lístkům salátu zemitě-aromatickou, lahodnou chuť. Pokud máte v zimě větší chuť na polévku než na salát, můžete tuto směs použít i tam. Také velmi chutná v pomazánkách.

Firma Sonnentor je průkopníkem výroby kvalitních bioproduktů v oblasti bylin, čajů a koření. Pracuje s ohledem k životnímu prostředí a s respektem vůči lidem. Snaží se inspirovat ostatní a měnit svět k lepšímu. Podniká zodpovědně, a díky tomu můžete do každého domova přinášet zdraví, pohodu a radost.

Sonnentor

Parametry

EAN
9004145006676
Léková forma
Koření
Velikost balení
15 g
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
Sonnentor
BIO
Ano
Kde najde využití: grilování, smoothies, zelí, salát, vejce, čerstvý sýr, brambory, polívky, pomazánky, dipy, vegetariánské jídla, zelenina, těstoviny.
Kopřiva bio, petržel bio, dobromysl bio, tymián bio, česnek medvědí bio, slunečnice okvětní plátky bio, chrpa květ bio, růže okvětí bio.
Skladovat v suchu a chladu.

SONNENTOR Vše v zeleném,...

58,00 Kč