0

PROVENUS Dermocollagen + kyselina hyaluronová příchuť malina 30 sáčků

Kolagenový nápoj s malinovou příchutí pro krásnou pokožku. Kombinace bioaktivních rybích kolagenních peptidů, kyseliny hyaluronové a vitaminu C.
Více informací
ProVenus
Skladem
1 086,00 Kč Vč. DPH

(36,20 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

PROVENUS Dermocollagen + kyselina hyaluronová příchuť malina 30 sáčků

DermoCollagen ProVenus s malinovou příchutí je speciálně zaměřen na péči o ženskou pleť. Cíleně působí přímo v hluboké dermální vrstvě pokožky a efektivně vyživuje pokožku zevnitř. Přípravek obsahuje unikátní kombinaci bioaktivních kolagenních peptidů z mořských ryb patentovaného složení Verisol® spolu s kyselinou hyaluronovou. Kolagen tvoří až 75 % objemu lidské pokožky a tvoří důležitou strukturální látku kostí, kloubů, svalů, vaziv a šlach. Obsažený vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže, chrupavek a kostí. Obsažený zinek a biotin přispívají k udržení normálního stavu pokožky i vlasů.
ProVenus

Parametry

EAN
8595640600601
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Salutem Pharma
Užívejte 1 sáček denně. Obsah sáčku nasypejte do sklenice a rozpusťte v cca 2dl vody.
Kolagenní peptidy – Hydrolyzovaný kolagen Verisol Fish, inulin, citronan hořečnatý, kyselina citrónová (regulátor kyselosti), hydrogenuhličitan sodný, aroma malina, D,L-α- tokoferol acetát 50%, L-kyselina askorbová, glukonát zinečnatý, hyaluronát sodný, pantothenát vápenatý, náhradní sladidla: (Acesulfam K, sukralóza), D-biotin.
Doplněk stravy se sladidly. Není určeno pro děti. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Nadměrné použití může mít laxativní účinky. Uchovávejte mimo dosah dětí!

PROVENUS Dermocollagen +...

1 086,00 Kč