0

WALMARK Proenzi intensive 120 tablet

Doplněk stravy, kloubní výživa, která přináší to nejlepší pro Váš pohyb. Jeho nekompromisní složení bylo vyvinuto na základě hlubokých znalostí kloubní výživy a problematiky pohybového aparátu.
Více informací
Walmark
Skladem
641,00 Kč Vč. DPH

(5,34 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

WALMARK Proenzi intensive 120 tablet

Proenzi® Intensive s vylepšeným vstřebáváním a kombinací základních stavebních složek, potřebných pro zdravií šlach, vazů a kloubů. nÚLEVA: Výtažky z tradičně používané vrby bílé (Salix alba) a kurkumy dlouhé (Curcuma longa), používané v Ajurvédě, pomáhají udržet klouby zdravé, pružné a pohyblivé. Boswellia serrata extrakt přispívá k normální funkci kloubů. INTENSIVNÍ KLOUBNÍ VÝŽIVA: Obsahuje kombinaci 3 základních stavebních složek kloubní chrupavky, které jsou lidskému tělu vlastní: kolagen typu II, glukosamin sulfát a chondroitin sulfát. Kombinace těchto 3 složek je odborníky příznivě hodnocena a upřednostňována před užitím kolagenu samostatně. Vitamin C přispívá ke správné tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek. Mangan napomáhá normální tvorbě pojivových tkání. PATENTOVANÝ BIOPERINE® PRO MAXIMÁLNÍ VYUŽITÍ ŽIVIN – podpůrná složka přírodního původu, která zlepšuje vstřebávání některých minerálů, vitamínů a dalších látek až o 80 %*. *Číslo patentu US 5972382 A
Walmark

Parametry

EAN
8596024004428
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
120 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
12 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Walmark
2 tablety 1x denně nebo 1 tabletu 2x denně. Nejlépe po jídle, zapít tekutinou. Užívejte po dobu 2 měsíců 3x ročně. V případě potřeby a pro maximální účinnost lze užívat nepřetržitě.
  • glukosamin sulfát *2KCl (z korýšů), látky protispékavé (celulóza, uhličitan vápenatý, talek), Salix alba extrakt, chondroitin sulfát, kurkumin (Curcuma longa) extrakt, stabilizátory (hydroxypropyl methylcelulóza, karboxymethylcelulóza, stearát hořečnatý), barviva (oxid titaničitý, oxidy a hydroxidy železa), Boswellia serrata extrakt, Piper nigrum extrakt, kyselina L-askorbová, zvlhčující látka (glycerin), glukonát manganatý, kolagen typu II.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

WALMARK Proenzi intensive...

641,00 Kč