0

BARNY´S Klokan efekt 24 hodin 2x30 kapslí

Vzájemná podpora aktivních látek při vstřebávání, lepší a efektivnější výživa kloubních chrupavek. Vitamin C přispívá ke správné tvorbě kolagenu pro dobrou funkci kloubních chrupavek a kostí.
Více informací
BARNY´S
Skladem
485,00 Kč Vč. DPH

(8,08 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

BARNY´S Klokan efekt 24 hodin 2x30 kapslí

Unikátní a efektivní kombinace kolagenů z bezpečného přírodního zdroje. Kolagen typ I z ryb v nejvyšší kvalitě zn. COLLYSS™. Kolagen typ II z rejnoků v nejvyšší kvalitě zn. CARTIDYSS™. Nativní kuřecí kolagen typ II, Vitamin C, Chondroitinsulfát, Glukosaminsulfát, Kyselina hyaluronová. Klokan™ s obsahem vitaminu C doporučujeme užívat pro podporu normální tvorby kolagenu pro normální funkci chrupavek, kostí a kůže.
BARNY´S

Parametry

EAN
8594205340181
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biopol GN
1 kapsle denně. Doporučujeme užívat spolu s jídlem nebo po jídle, zapijte dostatečným množstvím tekutin.
1 kapsle (0,479 g): modifikovaný kukuřičný škrob, želatina, CARTIDYSS™ 62 % z ryb – rejnoků (extrakt z chrupavek – kolagenní proteiny typ II; chondroitinsulfát, glukosaminsulfát, hydroxyprolin, kyselina hyaluronová), COLLYSS™ 90 % z ryb (hydrolyzovaný kolagen – kolagenní proteiny typ I), kyselina L-askorbová (vit C 25 % RHP*), protispékavá látka (stearan hořečnatý, talek), barvivo (oxid zinečnatý), nativní kolagen typ II 4 %. *RHP - referenční hodnota příjmu.
Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti do 3 let věku. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na blistru a krabičce. Obsahuje produkty z ryb.

BARNY´S Klokan efekt 24...

485,00 Kč