0

TOPVET Hřejivá náplast s kapsaicinem 12x18 cm 1 ks

Masážní prohřívací náplast. Pomáhá uvolňovat svalové napětí. Vhodná při zatuhlých zádech, k relaxaci a regeneraci.
Více informací
Topvet
Skladem
30,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Náplast je vhodná při únavě a namožených svalech, po sportovních aktivitách. Je vhodná na prohřátí ramenních a kolenních kloubů, kotníků a bederní oblasti. Navozuje pocit uvolnění v postižených oblastech.
Topvet

Parametry

EAN
8586014850067
8586014850067
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Náplast
Velikost balení
1 ks
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Green Idea
Adresa výrobce
Knínická 2018/7, 664 34 Kuřim, Česká republika
Náplast se aplikuje na vodou a mýdlem omytou a dokonale vysušenou kůži. Po sejmutí ochranného krytu se přiloží na vybrané místo a přitlačí až dokonale přilne. Nejpozději po 8 hodinách se z kůže šetrně odstraní. Kůže se následně omyje mýdlem a teplou vodou. Aplikujte na postižené místo dle potřeby, ne více než 3 náplasti denně po dobu maximálně 7 dní. Další aplikace náplasti na stejném místě se provádí zpravidla po týdenní až 14 denní přestávce. Ošetřené místo se nepřekrývá dalším obvazem a nezahřívá se.
Capsicum extract 2,89 %, Menthol 7,8 %, Camphor 9,6 %, Olibanum 12,5 %.
Olibanum, Camphor, Menthol, Asafoetida, Myrrh. Rhubarb., Cinnamomum Cassia, Rehmannia Root, Red Peony Root, Chinese Angelica Root, Dahuan Angelica Root, Borneol, Common Monkshood Mother Root, Capsicum Extract, Resin Colophonium, Scrophularia Root, Zinc Oxide.
Pouze pro zevní použití, dle návodu. Nepoužívejte náplast pokud jste alergický(á) na kapsaicin nebo další složky přípravku, nebo trpíte kožním onemocněním. U citlivých osob může ojediněle dojít ke vzniku alergických reakcí typu kopřivkového zánětu kůže. Při případnem výskytu jakýchkoli neobvyklých kožních reakcí přestaňte náplast používat. O jejím dalším použití se poraďte se svým lékařem nebo lékárnikem. Náplast se nesmí přikládat na poškozenou nebo poraněnou kůži. Nesmí přijít do styku se sliznicemi zejména ne s očima. Po každé manipulaci s náplastí omýt ruce mýdlem a teplou vodou. Nepoužívejte spolu se zahřívací poduškou. Nepoužívejte alespoň 1 hodinu před koupáním a těsně po něm.

TOPVET Hřejivá náplast s...

30,00 Kč