0

GREEN IDEA Pro sportovní nadšence DÁRKOVÁ SADA

Dárková sada pro sportovce a milovníky aktivního životního stylu obsahuje doplněk stravy Cordyceps sinensis, biologicky aktivní Hořčík - Aquamin Mg, Kostivalový gel pro klouby a svaly.

Více informací
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
356,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

GREEN IDEA Pro sportovní nadšence DÁRKOVÁ SADA

Dárková sada obsahuje:

Cordyceps sinensis

Doplněk stravy 60 tobolek ​

100 % vegan

Cordyceps sinensis řadíme mezi nejcennější houby čínské medicíny. Užívá se ke zlepšení kvality života. V tradiční čínské medicíně je Cordyceps používán jako zdroj síly, energie a vitality. Cordyceps si velmi oblíbili také vrcholoví sportovci. Přispívá k normální funkci chrupavek a kostí. Přispívá k normální funkci imunitního systému. Snižuje míru únavy a vyčerpání.

Biologicky aktivní HOŘČÍK - Aquamin Mg

Doplněk stravy 60 tobolek

100 % vegan

Hořčík Aquamin se získává z čistých vod Irského moře. Je to nejúčinnější a optimálně absorbovatelná forma hořčíku (hydroxidová a citrátová forma). Jedná se o přírodní, biologicky aktivní hořčík organického původu. Vedle hořčíku Aquamin Mg obsahuje dalších 70 makro, mikro a stopových prvků. Hořčík se v těle podílí na více než 300 metabolických procesech. Nedostatek hořčíku způsobuje křeče, únavu, vyčerpání, nervové vyčerpání. Hořčík přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, normální činnosti nervové soustavy, normální činnosti svalů, normální psychické činnosti, k udržení normálního stavu kostí a zubů. Hořčík neboli magnézium je vhodný doplněk pro aktivní sportovce, zvyšuje výkon a sílu. Vhodný je pro všechny, kteří jsou vystaveni účinkům stresu (krátko i dlouhodobému). Hořčík zlepšuje paměť a schopnost učit se. Hořčík napomáhá k dosažení kvalitního a plnohodnotného spánku. Vzhledem k jeho rostlinnému původu je vhodný i pro vegetariány, vegany, makrobiotiky i zastánce BIO-potravin. Obsah tobolky je možné vysypat a vmíchat do jídla či nápoje.

Kostivalový gel - pro klouby a svaly

Kostivalový gel se používá jako masážní prostředek na kůži v oblasti kloubů a svalů. Kostival lékařský patří mezi tradiční, vyzkoušené a hlavně osvědčené byliny používané v přírodní medicíně. Kostival obsahuje velké množství alantoinu, alantoin chrání kůži a podporuje regeneraci poškozené pokožky.

Parametry

EAN
8595643612311
Výrobce
Green Idea s.r.o.

Cordyceps sinensis

Cordyceps sinensis standardizovaný extrakt z celé rostliny (10:1), vitamín C (kyselina L-askorbová), mikrokrystalická celulóza (plnidlo), stearan hořečnatý (plnidlo), vegetariánská kapsle.

Biologicky aktivní HOŘČÍK - Aquamin Mg

Hydroxid hořečnatý, vegetariánská kapsle.

Kostivalový gel - pro klouby a svaly

Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Symphytum Officinale Root Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, CI 14720, CI 15985, CI 19140, CI 28440, D-Limonene, Linalool.

GREEN IDEA Pro sportovní...

356,00 Kč