0

Tyndaflor vaginální výplach 5x140 ml

Zdravotnický prostředek pro podpůrnou léčbu příznaků spojených s vulvovaginitidou jakéhokoliv původu, včetně HPV.
Více informací
Tyndaflor
Skladem
370,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přípravek díky svému složení chrání vaginální sliznici a vytváří prostředí bránící množení patogenních mikroorganismů. Současně zklidňuje, ulevuje od svědění a upravuje vaginální pH.
Tyndaflor

Parametry

EAN
8055515901146
8055515901146
Cesta podání
Vaginální
Léková forma
Roztok
Velikost balení
700 ml
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Erbozeta
Přípravek je určený k jednorázovému použití a připravený k okamžitému použití. Aplikujte ihned po otevření lahvičky. Při každé jednotlivé aplikaci se doporučuje použít celý obsah lahvičky. Doporučuje se používat jeden výplach denně po dobu minimálně 5 po sobě následujících dní, ideálně večer před spaním. Délka léčby závisí na vývoji příznaků. V případě potřeby používejte přípravek po delší dobu. Délka léčby by však neměla překročit 30 dní.
ImmunoBlend - směs tyndalizovaných produktů fermentace (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus Thermophilus), kyselina mléčná, propylenglykol, kokoamfoacetát sodný, chlorhexidin diglukonát, fenoxyethanol, bisabolol, voda, parfém.
Uchovávejte na chladném suchém místě, mimo přímé zdroje tepla a mimo přímé sluneční záření, při teplotě do 25 °C. Před použitím si pozorně prostudujte návod k použití.

Tyndaflor vaginální výplach...

370,00 Kč