0

DR. MÜLLER Hyalosan vaginální čípky 10 ks

Vaginální čípky s kyselinou hyaluronovou udržují přirozeně vlhké prostředí vaginální sliznice. Používají se na podporu regenerace a obnovu jejího přirozeného stavu při potížích způsobených vaginální suchostí a atrofií vaginální sliznice.
Více informací
DR. MÜLLER
Skladem
255,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Zdravotnické prostředky a kosmetika řady Hyalosan obsahují biologicky účinnou kyselinu hyaluronovou, případně také i kyselinu mléčnou.

Kyselina hyaluronová je důležitou přirozenou součástí řady tkání lidského těla včetně kůže a sliznic. V prostředí pochvy vytváří ochranný gel, který bezprostředně chrání a zvlhčuje sliznici, podporuje přirozené mechanismy zvlhčení vaginální sliznice a urychluje přirozený proces její regenerace. Působí také preventivně proti ztenčení vaginální sliznice a podporuje její obnovu v období přirozené nebo chemoterapií či chirurgickým zákrokem vyvolané menopauzy.

Kyselina mléčná je za fyziologických podmínek produkována bakteriemi, které kolonizují vaginální sliznici. Zajišťuje kyselé prostředí pochvy, kterým zpětně podporuje růst této přirozené bakteriální mikroflóry a zároveň vytváří nepříznivé podmínky pro výskyt nežádoucích mikroorganismů.

DR. MÜLLER

Parametry

EAN
8595610403522
8595610403522
Cesta podání
Vaginální
Léková forma
Čípky
Velikost balení

10 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Dr. Müller Pharma s.r.o.
Dr. Müller Pharma s.r.o.

1 vaginální čípek denně po dobu 10 dnů nebo dle doporučení vašeho lékaře.

Při léčbě vaginální suchosti, způsobené menopauzou, aplikujte prvních 10-20 dnů 1 vaginální čípek denně, jako následnou dlouhodobou léčbu pak 1 vaginální čípek 2krát týdně.

Hyalosan vaginální čípky jsou určeny pouze k vaginálnímu použití.

Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Centella Asiatica, Malva Sylvestris, Chamomilla Recutita, Melaleuca Alternifolia, Silica, Hydrogenated C12-18 Triglycerides.
Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a je-li součástí tak i návod k použití.

DR. MÜLLER Hyalosan...

255,00 Kč