0

DUCRAY Anacaps Reactiv pro vlasy a nehty 3x30 tobolek

Ducray Anacaps Reactiv je doplněk stravy pro vlasy a nehty vyvinutý pro doplňkovou péči při reakčním vypadávaní vlasů. Přispívá k udržení normálního stavu vlasů. Je určen pro dospělé od 18 let.
Více informací
DUCRAY

Velikost balení:

90 ks
30 ks
Brzy skladem
1 130,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Vlas je tvořen především z proteinu keratinu, jehož základem je aminokyselina cystein. Vitalita vlasů a funkční vlasový cyklus může být ovlivněn různými reakčními faktory, např. porodem, stresem, emocionálním traumatem, sezónními změnami, únavou a nevyváženou stravou. Originální složení Anacaps Reactiv dodává vlasovému folikulu biotin, který přispívá k udržení normálního stavu vlasů, a vitamin B6, který přispívá k normální syntéze cysteinu. Dále dodává vitamin B3 a železo, které pomáhají snížit únavu. Anacaps Reactiv obsahuje také vitamin E, který přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.n n Hlavní výhody:n • Dodává vlasům vitalitu, odolnost a objem.n • Posiluje vlasy a nehty.n Účinné látky:n • Biotin přispívá k udržení normálního stavu vlasů.n • Vitamin B6 přispívá k normální syntéze cysteinu (aminokyselina, která je základem keratinu).n • Vitamin B3 a železo pomáhají snížit únavu - vitamin E působí jako antioxidant.
DUCRAY

Parametry

EAN
3282779187176
3282779187176
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
90 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE
Akce
ADerma
Atoderm
Jedna tobolka ráno, zapít velkou sklenicí vody. Doporučuje se užívat po dobu 3 měsíců.
Pupalkový olej (Oenothera biennis); rybí želatina; L-cystin; L-methionin; zpevňující látka: glycerin; síran železnatý; nikotinamid; DL-alfa-tokoferyl-acetát; aroma; emulgátor: slunečnicový lecitin; zahušťovadlo: žlutý včelí vosk; barviva: oxid železitý, oxid titaničitý; pyridoxin-hydrochlorid; biotin. Neobsahuje lepek.
Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte na suchém místě při teplotě do 25°C. Pouze pro dospělé od 18 let. Doplněk stravy nesmí být používán jako náhrada pestré vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

DUCRAY Anacaps Reactiv pro...

1 130,00 Kč