0

COLLALLOC Power Shower 180 kapslí

Sportovní doplněk stravy pro zvýšení výkonu, zlepšení regenerace po sportovní aktivitě, posiluje kostní strukturu a snižuje riziko zlomenin a přetížení.
Více informací
COLLALLOC
Skladem
799,00 Kč Vč. DPH

(4,44 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

COLLALLOC Power Shower 180 kapslí

Kolagen je klíčovým stavebním blokem svalových tkání. Příjem kolagenu může podporovat regeneraci a opravu poškozených svalů po intenzivním tréninku nebo fyzické zátěži.

Zdravé klouby a šlachy

Kolagen je důležitý pro zdraví kloubů, šlach a vazů. Příjem kolagenu může pomoci udržet klouby zdravé, snížit riziko zranění a podpořit rychlejší zotavení.

Podpora kostní integrity

Vitamín D3, vitamín K2 a magnesium jsou důležité pro zdraví kostí a správnou mineralizaci. Mohou pomoci posílit kostní strukturu a snížit riziko zlomenin a přetížení.

Energetický metabolismus

Magnesium a vitamín D3 jsou nezbytné pro energetický metabolismus a produkci energie v těle. Optimalizace těchto živin může pomoci zlepšit výdrž a výkon při sportovních aktivitách.

Zánětlivé procesy

Kombinace vitamínu D3, vitamínu K2 a kolagenu může mít protizánětlivé účinky, což je pro sportovce důležité při zotavování se po intenzivním tréninku a snižování zánětlivých reakcí v těle.

Ochrana imunitního systému

Vitamín D3 a kolagen mohou podporovat zdravou imunitní odpověď a snižovat riziko infekcí, což je pro sportovce důležité, aby udrželi svůj tréninkový plán.

COLLALLOC

Parametry

EAN
8594185990079
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
180 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
opio a.s.
opio a.s.
Doporučená denní dávka je 6 tablet: užívejte 2x denně 3 tablety (ráno a večer) nebo 3x denně 2 tablety. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.
  • Denní dávka 3 000 mg bioaktivního mořského kolagenu z udržitelného zdroje
  • 450 mg Aquamin Hořčíku z mořské vody s 80% vstřebatelností
  • Vitamín D3 50 µg
  • Vitamín K2 180 μg
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí. Není vhodné pro děti a těhotné ženy.

COLLALLOC Power Shower 180...

799,00 Kč