1

SUPRADYNE Immune Kids želé 100 ks

Lahodné gummie s příchutí pomeranče, jahody a papáji. Pro podporu imunitního systému dětí. Od 4 let.
Více informací
SUPRADYNE
Skladem
246,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Zejména v chladném období je náš imunitní systém napadán měnícími se teplotami. Dostatečný přísun mikroživin pomáhá v tomto období odolat negativním vnějším vlivům, cizorodým látkám a patogenům.

Doplněk stravy SUPRADYNE Immune Kids obsahuje vitamin C, vitamin D a zinek.

Vitamin C

Vitamin C se podílí na mnoha významných fyziologických procesech. Je důležitým antioxidantem a nezbytný pro stavbu pojivové tkáně (tvorba kolagenu). Pomáhá udržovat celistvost kůže a sliznic, čímž podporuje první obrannou linii imunitního systému. Vitamin C také přispívá k normální činnosti nervové soustavy a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Vitamín C je ve vodě rozpustný vitamin, neukládá se v těle ve velkém množství. Pravidelný a kontrolovaný příjem je proto obzvláště důležitý.

Vitamin D

Vitamin D hraje důležitou roli v mnoha obranných reakcích. Podporuje funkci a činnost důležitých imunitních buněk a tím i druhé obranné linie imunitního systému. Vitamin D si tělo dokáže vyrobit samo přes kůži. K tomu však potřebuje dostatek slunečního záření, kterého se nám v období podzim-zima v našich klimatických podmínkách dostává méně.

Zinek

Zinek je jedním z životně důležitých stopových prvků a účastní se mnoha metabolických procesů. Přispívá k ochraně před oxidativním stresem a k normální funkci imunitního systému tím, že se podílí na tvorbě protilátek, čímž podporuje třetí obrannou linii imunitního systému.

SUPRADYNE

Parametry

EAN
5999528942891
5999528942891
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Želé
Velikost balení
100 ks
Určeno pro
Děti
Věk od
Od 4 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Amapharm GmbH
Dětem ve věku 4-8 let se doporučuje konzumovat 2 želé gummies denně, dětem ve věku 9-13 let 3 želé gummies denně, dospívajícím ve věku 14-18 a dospělým 4 želé gummies denně. Nepřekračujte doporučené množství.
Vitamín C 80 mg, vitamín D 10 μg, minerály a stopové prvky, zinek 5 mg.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

SUPRADYNE Immune Kids želé...

246,00 Kč