0

ORTHOMOL Junior C plus lesní plody 90 žvýkacích tablet

Doplněk stravy pro děti pro normální funkce imunitního systému. Obsahuje zinek, selen, vitamín D a C. S příchutí lesních plodů.
Více informací
ORTHOMOL
Skladem
1 025,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Orthomol junior C plus je doplněk stravy pro děti. S vitaminem C, vitaminem D, zinkem, selenem, vápníkem a jódem a dalšími vitaminy, minerály a dalšími látkami. Obsahuje vitamin D, který přispívá k normální funkci imunitního systému. S vápníkem a vitamínem D, které jsou potřebné pro normální růst a vývoj kostí u dětí, a jódem, který přispívá k normálnímu růstu dětí.

Zdravotní stav ovlivňuje řada faktorů, ale moderní medicína již umožňuje mnohé procesy upravit, v případě těch negativních zmírnit nebo zpomalit či dokonce optimalizovat funkce jednotlivých systémů. Pozoruhodné výsledky prokazuje orthomolekulární medicína, která cestou vysokých dávek přírodních biologicky aktivních látek podporuje správnou funkci imunitního, oběhového nebo dalších systémů v lidském těle tak, aby onemocnění předcházela anebo podporovala jejich probíhající léčbu. Zakladatelem a průkopníkem orthomolekulární medicíny je dvojnásobný laureát Nobelovy ceny profesor Linus Pauling, který již v roce 1968 stanovil její definici a své závěry zveřejnil v prestižním vědeckém časopise Science.

Základní princip orthomolekulární medicíny definoval tak, že se „jedná o zachování dobrého zdravotního stavu a o léčbu nemocí pomocí řízených změn přesných koncentrací látek, které se v lidském těle běžně vyskytují“. V praxi to znamená, že je třeba dodat každý den lidskému tělu odpovídající množství vitaminů, stopových prvků a minerálních látek, a to ve správné koncentraci a kombinaci, což zajistí a udrží jeho správné fungování a obranyschopnost. Co je však specifické nebo jedinečné, je právě správná kombinace těchto vitaminů, minerálních látek a stopových prvků s dalšími velmi důležitými přírodními látkami, ať už jsou to výtažky z ovoce, zeleniny a bylin s vysokým obsahem látek, rostlinných barviv nebo rybích olejů.

ORTHOMOL

Parametry

EAN
4260022694687
4260022694687
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Žvýkací tablety
Velikost balení
90 ks
Určeno pro
Děti
Věk od
Od 4 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Orthomol GmbH

Obsah jednoho balení užívejte denně s jídlem nebo po jídle. Denní dávku můžete rozdělit na celý den.

Mikroživiny jsou potřebné každý den, proto se doporučuje pravidelné dlouhodobé užívání.

1 denní dávka po 3 žvýkacích tabletách (mandarinka, lesní plody) (3,6 g) Sladidla sorbitol a xylitol, vápenaté soli kyseliny ortofosforečné, uhličitan hořečnatý, kyselina L-askorbová, maltodextrin, okyselovací prostředek kyselina citronová, protispékavé činidlo oxid křemičitý, prášek z červené řepy, protispékavé činidlo vápenaté soli mastných kyselin z jedlých tuků, D-alfa-tokoferyl-hydrogen-sukcinát, příchuť, nikotinamid, fumarát železnatý, D-pantothenát vápenatý, směs tokoferolů, citrát zinečnatý, extrakt z citrusových plodů (z Citrus sp.) obohacený bioflavonoidy, sladidlo sukralóza, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, síran manganatý, thiamin hydrochlorid, sladidlo acesulfam K, extrakt z Tagetes erecta obohacený luteinem, betakaroten, uhličitan měďnatý, kyselina pteroylmonoglutamová, retinylacetát, lykopen (ze Solanum lycopersicum), D-biotin, jodid draselný, fylochinon, chlorid chromitý, molybdenan sodný, selenát sodný, cholekalciferol, kyanokobalamin.
Orthomol junior C plus obsahuje jód. Pokud vaše dítě trpí onemocněním štítné žlázy, poraďte se s lékařem, než začnete tento přípravek používat. Přípravek obsahuje sladidla xylitol a sorbitol. Mohou mít projímavý účinek, pokud jsou konzumována v přílišném množství. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalový leták.

ORTHOMOL Junior C plus...

1 025,00 Kč