0

LEROS Světlík 50 g

Bylinný nálev pro osvěžení unavených očí a pleti. Jednoletá bylina se světlými kvítky má lehce kořeněnou vůni, jejíž dozvuky můžete cítit v blahodárném nálevu s barvou bílého vína.
Více informací
LEROS
Skladem
67,00 Kč Vč. DPH

(1,34 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LEROS Světlík 50 g

Nálev ze světlíku lékařského přispívá k osvěžení unavených očí a ve spojení s koupelí dodá svěžest celému tělu. Často je proto využíván v kosmetických přípravcích. Svůj latinský název Euphrasia officinalis nese světlík podle Eufrosyné, jedné z pověstných Grácií, bohyní půvabu a krásy. Jeho lidové názvy jako očanka, hledíček či okotěška odkazují na to, že báby kořenářky odpradávna považovaly světlík za oční bylinku.
LEROS

Parametry

EAN
8594740101421
Léková forma
Rostlinná směs
Velikost balení
50 g
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
LEROS
2 polévkové lžíce povařte 5 minut v 300 ml vody, vyluhujte 10 minut v přikryté nádobě, sceďte. Používá se vlažný. Nálev se připravuje vždy čerstvý.
Nať světlíku lékařského (Euphrasiae herba) 100%.
Nepoužívejte při přecitlivělosti na světlík. Určeno k zevnímu použití. Nevyhazujte krabičku, slouží jako příbalový leták. Použití: Nálev vhodný k osvěžení unavených očí a pleti, ve spojení s koupelí také k péči o tělo. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chraňte před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.

LEROS Světlík 50 g

67,00 Kč