0

LEROS Řepík 40 g

Bylinný čaj přispívající k normální funkci jater, žlučníku i dýchacích cest. Žluté kvítky řepíku i jeho nať mají výraznou kořennou vůni. Řepíkový čaj vás překvapí svěží zelenou barvou a výraznou nahořklou chutí.
Více informací
LEROS
Skladem
58,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Bylinný čaj z řepíku podporuje činnost trávicí soustavy i normální funkci dýchacích cest. Pomáhá také udržet normální stav pokožky. Řepík lékařský byl používán v magii a léčení již od starověku. Podle pověsti dokonce zachránil život pontskému králi Mithridatu VI. při onemocnění jater. Přestože je řepík nenápadná rostlina, lidové léčitelství ho pro jeho účinky nazývalo králem bylin.
LEROS

Parametry

EAN
8594740101414
8594740101414
Léková forma
Rostlinná směs
Velikost balení
40 g
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
LEROS
Leros
1 čajovou lžičku bylinek zalijte vařící vodou (250 ml), vyluhujte v přikryté nádobě 10–15 minut, sceďte. Čaj pijte teplý. Připravuje se vždy čerstvý. Pijí se 3 šálky denně. Nepřekračujte uvedené dávkování.
Nať řepíku lékařského (Agrimoniae herba) 100 %.
Výrobek není určen pro děti. U citlivých osob možnost alergických reakcí. Nepoužívejte při přecitlivělosti na řepík. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Použití: Bylinný čaj přispívající k normální funkci jater, žlučníku i dýchacích cest. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chraňte před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.

LEROS Řepík 40 g

58,00 Kč