0

LEROS Ostropestřec 150 g

Bylinný čaj podporující hladké trávení a přispívající k normální funkci jater. Bylinný čaj podporující hladké trávení a přispívající k normální funkci jater.
Více informací
LEROS
Skladem
68,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Bylinný čaj z ostropestřce přispívá k hladkému trávení a k normální funkci jater a je vhodným doplňkem jaterní diety. Podporuje také přirozenou obranyschopnost organismu před nepříznivými vlivy prostředí. Na první pohled ostropestřec mariánský připomíná bodlák, je to ale mocná bylina. Své druhové jméno získal, jak se praví v legendě, podle Panny Marie. Když kojila Ježíška, ukáplo mateřské mléko na list ostropestřce. Tak dle lidové tradice přišla bylina nejen k charakteristickým bílým skvrnám na listech, ale i ke svým blahodárným účinkům.
LEROS

Parametry

EAN
8594740101407
8594740101407
Léková forma
Rostlinná směs
Velikost balení
150 g
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
LEROS
Leros
1 čajovou lžičku drcených plodů povařte 5 minut ve vodě (250 ml), vyluhujte v přikryté nádobě 10 minut, sceďte. Čaj se připravuje vždy čerstvý. Jako doplněk stravy se pije 1 šálek denně. Nepřekračujte uvedené dávkování.
Plod ostropestřce mariánského (Cardui mariae fructus) 100 %.
Nálev může mít mírný projímavý účinek. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte při přecitlivělosti na plod ostropestřce mariánského. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Použití: Bylinný čaj podporující normální trávení a přispívající k normální funkci jater. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chraňte před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.

LEROS Ostropestřec 150 g

68,00 Kč