0

LEROS Maximum imunita 20x1,2 g

Bylinná směs s vysokým obsahem echinacey – třapatky na podporu přirozené obranyschopnosti organismu. Znamenitá kořenitá chuť kardamomu a skořice s nasládle jemným tónem bezových květů. Při kratším luhování vynikne nasládlý tón bezu a skořice, při delším chuť a vůně koření zintenzivní a doplní je příjemná nahořklost třapatky.
Více informací
LEROS
Skladem
71,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Bylinná směs se silným preventivním účinkem byla navržena tak, aby podporovala aktivitu imunitního systému. Echinacea neboli třapatka je prastará indiánská bylinka, která byla při různých obtížích běžně podávána až do nástupu antibiotik. Spolu se sedmikráskou a bezem pomáhá zvyšovat odolnost organismu a chránit Vaše zdraví v období zvýšeného výskytu nachlazení.
LEROS

Parametry

EAN
8594740103166
8594740103166
Léková forma
Nálevové sáčky
Velikost balení
30 g
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
LEROS
Leros
1 čajový sáček se přelije vařící vodou (200 ml) a po 5 až 10 minutách vyluhování v přikryté nádobě se vyjme. Čaj se pije teplý nebo vlažný. Připravuje se vždy čerstvý. Dospělí a děti od 6 let 1 šálek denně. Nepřekračujte uvedené dávkování.
Kořen echinacey - třapatky (40 %), květ sedmikrásky (20 %), plod kardamomu (20 %), květ černého bezu (15 %), skořicová kůra (5 %).
Není určeno pro děti do 6 let. Přípravek je nevhodný pro osoby se systémovým onemocněním (TBC, AIDS, lupus, roztroušená skleróza). Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Bez chemických přísad a aromat. Bez konzervačních látek. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chraňte před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.

LEROS Maximum imunita 20x1,2 g

71,00 Kč