0

PANGAMIN Imunita 120 tablet

Biologická forma vitamínu D2 inspirovaná přírodou.
Více informací
Pangamin
Skladem
188,00 Kč Vč. DPH

(1,57 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

PANGAMIN Imunita 120 tablet

Pivovarské kvasinky - kvasnice jsou lidstvu známy po staletí a pro své vlastnosti jsou v různých formách využívány dodnes. Vlastnosti pivovarských kvasnic, jako tradičního prostředku výživy, jsou dány biochemickým složením kvasinek. Látky v nich obsažené se rozvíjí životními procesy v buňkách při kvašení a z ječmene procesem klíčení.

Přirozeným zdrojem vitamínu D je pro člověka sluneční záření. Jeho konkrétní složkou, která po dopadu na pokožku vitamín D syntetizuje, je UVB záření. Na stejném principu je přímo v buňkách kvasnic aktivován vitamín D2, který najdete ve výrobku Pangamin imunita. Na rozdíl od jiných forem suplementace vitamínu D, které jsou synteticky vytvořené, se v případě Pangaminu imunita jedná o jeho biologickou formu.

Na kvasnicích vázaný selen je pro organismus dobře dostupný a spolu s vitamínem D a beta-glukany, které jsou přirozenou součástí kvasnic, tvoří funkční komplex pro náš imunitní systém. Selen je důležitý biogenní prvek. Dlouhodobě se skloňuje jeho nedostatek v půdě, ze které se dostává do potravinového řetězce. Je to silný antioxidant a přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem a jeho spojení s vitamínem D = dvojí síla pro normálně fungující imunitní systém.

 

Pangamin

Parametry

EAN
8595226400588
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
120 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Rapeto
Dospělí 1-2 tablety 2x denně po jídle. Děti 1 tableta 2x denně po jídle. Tablety polknout a zapít dostatečným množstvím vody.
Pivovarské kvasnice (obsahují lepek), kvasnice obohacené selenem, kvasničné (Saccharomyces cerevisiae) beta-glukany, kvasnice s vitamínem D2, sladový extrakt (obsahuje lepek), protispékavá látka (oxid křemičitý).
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí! Uchovávejte v suchu a temnu, chraňte před teplem.

PANGAMIN Imunita 120 tablet

188,00 Kč