0

PANGAMIN Vitamín C+E a zinek duo forte 90 tablet

3 tablety obsahují pivovarské kvasnice a 100% RHP vitamínů C a E a zinku.
Více informací
PANGAMIN
Skladem
91,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Pivovarské kvasinky - kvasnice jsou lidstvu známy po staletí a pro své vlastnosti jsou v různých formách využívány dodnes. Vlastnosti pivovarských kvasnic, jako tradičního prostředku výživy, jsou dány biochemickým složením kvasinek. Látky v nich obsažené se rozvíjí životními procesy v buňkách při kvašení a z ječmene procesem klíčení.

Vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému, k ochraně buněk před oxidativním stresem, k tvorbě kolagenu a následně k udržování zdravých kostí, zubů, chrupavek, dásní, kůže a krevních cév.

Vitamín E podporuje ochranu buněk před oxidativním stresem.

Zinek přispívá k udržení normálního stavu vlasů, nehtů a pokožky, k udržení normálního stavu kostí, k normálnímu stavu zraku.

Vápník má příznivé účinky na funkci nervových přenosů, proces trávení, přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a k normální srážlivosti krve.

 

 

PANGAMIN

Parametry

EAN
8595226400793
8595226400793
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
90 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Rapeto
Dospělí 3x denně 1 tabletu po jídle. Děti 1x denně 1 tabletu po jídle. Tablety polknout a zapít dostatečným množstvím vody.
Pivovarské kvasnice [(Saccharomyces cerevisiae) obsahují lepek], mléčnan vápenatý, sušená syrovátka, mikrokrystalická celulóza, sladový extrakt (obsahuje lepek), kyselina L-askorbová, glukonan zinečnatý, vitamín E (DL-alfa-tokoferyl-acetát), protispékavé látky (stearan hořečnatý, oxid křemičitý).
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí! Uchovávejte v suchu a temnu, chraňte před teplem.

PANGAMIN Vitamín C+E a...

91,00 Kč