0

Pangamin Jodamin 200 tablet

Pivovarské kvasnice obohacené jódem z mořské řasy Chaluhy bublinaté.
Více informací
Pangamin
Brzy skladem
121,00 Kč Vč. DPH

(0,60 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Pangamin Jodamin 200 tablet

Pivovarské kvasinky - kvasnice jsou lidstvu známy po staletí a pro své vlastnosti jsou v různých formách využívány dodnes. Vlastnosti pivovarských kvasnic, jako tradičního prostředku výživy, jsou dány biochemickým složením kvasinek. Látky v nich obsažené se rozvíjí životními procesy v buňkách při kvašení a z ječmene procesem klíčení.

Hnědá mořská řasa Chaluha bublinatá slouží jako významný přírodní zdroj jódu. Přispívá také k normální funkci střevního traktu, navozuje pocit sytosti a tak ovlivňuje i tělesnou hmotnost. Tradiční lidové použití Chaluhy bylo známo již Římanům a od 16 století také v Číně, Americe a rozšířilo se do většiny Evropy.

Jód přispívá k normálnímu růstu dětí, k normálním rozpoznávacím funkcím, k normální tvorbě hormonů štítné žlázy a k její činnosti, k správné činnosti nervové soustavy, ke zdraví pokožky a k normálnímu energetickému metabolismu.

Pangamin

Parametry

EAN
8595226400816
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
200 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Rapeto
Dospělí 3x denně 3 tablety po jídle. Děti 2x denně 2 tablety po jídle. Tablety polknout a zapít dostatečným množstvím vody.
Pivovarské kvasnice [(Saccharomyces cerevisiae) obsahují lepek], sladový extrakt (obsahuje lepek), mořská řasa chaluha bublinatá (Fucus vesiculosus) extrakt. Bez tabletovacích přísad.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí! Uchovávejte v suchu a temnu, chraňte před teplem.

Pangamin Jodamin 200 tablet

121,00 Kč