0

PANGAMIN Dia 180 tablet

Moderní přípravek s biologicky vázaným chromem a extraktem z Gymnema sylvestre (Gurmar). Vychází z tradičního a oblíbeného přípravku obohaceného o látky, které jsou vhodné pro každého v rámci zdravého životního stylu, pro diabetiky, pro vegetariány i vegany.
Více informací
Pangamin
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
146,00 Kč Vč. DPH

(0,81 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

PANGAMIN Dia 180 tablet

Pangamin je mezi diabetiky oblíbený od svého uvedení na trh v roce 1958. Vědecké poznatky a nové technologické možnosti se podíleli na rozvoji zcela nového produktu Pangamin DIA.

Cílem inovace bylo připravit chrom s vysokou biologickou dostupností. V případě Pangaminu DIA je anorganický trojmocný chrom metabolizován kvasinkami, kdy se organicky váže na aminokyseliny a peptidy v kvasničné buňce. Výsledky studií, které zkoumaly účinky suplementace kvasnic obohacených chromem na aktivitu inzulínu jako GTF ( glukózový toleranční faktor) dokazují, že chrom se navázal na matrici kvasnic z 80-90% a je biologicky dostupný. Chrom je součástí molekuly glukózového tolerančního faktoru. Tato molekula napomáhá ukládání cukru do buněk, podobně jako inzulin.

Pangamin

Parametry

EAN
8595226400854
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
180 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Rapeto
Adresa výrobce
Čeliv 17, 349 53 Kokašice, Česká republika
Dospělí 2x denně 1-3 tablety po jídle. Užívání pro děti od 12 let konzultujte se svým lékařem. Tablety polknout a zapít dostatečným množstvím vody.
Pivovarské kvasnice (obsahují lepek), Extrakt z Gymnema sylvestre (75% gymnemových kyselin), kvasnice obohacené chromem, protispékavá látka (oxid křemičitý).
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti, mládež, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí! Současné použití s antidiabetiky konzultujte se svým lékařem nebo lékárníkem. Uchovávejte v suchu a temnu, chraňte před teplem.

PANGAMIN Dia 180 tablet

146,00 Kč