0

PANGAMIN B12 200 tablet

Moderní doplněk stravy inspirovaný přirozeným procesem kvašení. Zdroj vitamínů B12, D a dalších vitamínů vázaných na kvasnicích v souladu s přírodou.
Více informací
PANGAMIN
Skladem
175,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Pivovarské kvasnice jsou přirozeně bohaté na komplexní bílkoviny, vlákninu, stejně jako na množství vitamínů a minerálů. Jejich obsah však vzhledem k jejich přirozené povaze kolísá a není lehké ho garantovat. Řešením je moderní technologický postup - řízená fermentace kvasnic v lázni nasycené vitamíny, které kvasničné buňky absorbují a zabudují do své buněčné struktury. Využívá přirozené vlastnosti kvasnic vstřebávat látky vyskytující se v prostředí, v kterém se pomnožují. Sušená kvasničná biomasa je tak optimálním zdrojem standardizované hladiny vitamínů.

Pangamin B12 obsahuje prémiové, nutričně kultivované kvasnice, které jsou ideálním doplňkem stravy vhodným k suplementaci stravy deficitními elementy.

 

PANGAMIN

Parametry

EAN
8595226400847
8595226400847
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
200 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Rapeto
Dospělí 3x denně 4 tablety po jídle. Děti 3x denně 2 tablety po jídle. Tablety polknout a zapít dostatečným množstvím vody.
Kvasnice (obsahují lepek), sladový extrakt (obsahuje lepek), kvasničný extrakt [s obsahem - niacin (nikotinamid), cholin, kyselina pantothenová (D - pantothenan vápenatý), riboflavin (riboflavin), pyridoxin (pyridoxin hydrochlorid), thiamin (thiamin hydrochlorid), kyselina listová (kyselina listová a foláty 50:50), vitamín B12 (kyanokobalamin)], kvasnice s vitamínem D2, protispékavá látka (oxid křemičitý).
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí! Uchovávejte v suchu a temnu, chraňte před teplem.

PANGAMIN B12 200 tablet

175,00 Kč