0

PANGAMIN Cebetan 200 tablet

Pivovarské kvasnice, beta-glukany a šípek = fytokomplex.
Více informací
Pangamin
Skladem
151,00 Kč Vč. DPH

(0,76 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

PANGAMIN Cebetan 200 tablet

Vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem, tvorbě kolagenu a následně k udržování zdravých kostí, zubů, chrupavek, dásní, kůže a krevních cév, normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti a snížení míry únavy a vyčerpání, zvýšení vstřebávání železa.

Plod šípku přispívá k přirozené obranyschopnosti a správné funkci imunitního systému, ochraně buněk před oxidativním stresem, normální činnosti cévní soustavy – pocit těžkých nohou, normální funkci dýchacích cest, normálnímu stavu pokožky.

Pangamin

Parametry

EAN
8595226400885
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
200 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Rapeto
Dospělí 3x denně 4 tablety po jídle. Děti 3x denně 2 tablety po jídle. Užívání pro děti od 12 let konzultujte se svým lékařem. Tablety polknout a zapít dostatečným množstvím vody.
Pivovarské kvasnice (obsahují lepek), kvasničné (Saccharomyces cerevisiae), Beta-glukany, kyselina L-askorbová, exktrakt z plodů Růže šípkové (Rosa canina).
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí! Uchovávejte v suchu a temnu, chraňte před teplem.

PANGAMIN Cebetan 200 tablet

151,00 Kč