0

YUZU Zázvor 550 g

Vychutnejte si zázvor se spoustou vitamínů! Po vzoru YUZU nyní můžete vyzkoušet tuto tradiční léčivou superpotravinu v čaji, limonádě nebo v jiných receptech!
Více informací
YUZU

Velikost balení:

550 g
1000 g
Skladem
249,00 Kč Vč. DPH

(0,45 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

YUZU Zázvor 550 g

Zázvor je již několik tisíciletí oblíbený v tradiční východní medicíně. Zázvor je cenným zdrojem vitamínů a minerálů. Seznam léčivých účinků této superpotraviny je dlouhý, mezi ty nejpodstatnější patří podpora obranyschopnosti organismu svými silnými antioxidačními účinky, podpora trávení a funkce dýchacích cest. Zázvor hraje svou nenahraditelnou roli především při přípravě pokrmů asijské a středovýchodní kuchyně. Přidává se do sladkých i slaných jídel, marinád a salátů či dezertů. Výborný je ale i v nápojích jako jsou limonády nebo alkoholické koktejly, obzvláště v kombinaci s citronem.

Zázvorová limonáda

Pro přípravu budete potřebovat:

  • 35 g YUZU Zázvoru
  • 300 ml sodovky
  • 1/8 limetky
  • snítka máty
  • led

Postup:

Do skleničky nalijeme trochu studené vody. Pomocí lžíce nabereme YUZU Zázvor a rozmícháme ve vodě. Sklenici naplníme až po okraj ledem a dolijeme vodou. Nakonec vymačkáme šťávu z limetky, přidáme lístky máty a promícháme.

YUZU

Parametry

EAN
8594215380122
Léková forma
Konzervovaná zelenina
Velikost balení
550 g
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
YUZU s.r.o.
YUZU s.r.o.
Konzervované plody zázvoru 24% (zázvor 50%, cukr), zázvorový koncentrát, med (2%), fruktóza, cukr, zahušťovadlo: celulosová guma, zahušťovadlo: karagenan, pitná voda.

YUZU Zázvor 550 g

249,00 Kč