0

FORTIMEL Diacare jahoda 4x200 ml

Vysokoenergetická tekutá výživa s vysokým obsahem bílkovin a vlákninou, bez lepku.
Více informací
FORTIMEL
Skladem
254,00 Kč Vč. DPH

(63,50 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

FORTIMEL Diacare jahoda 4x200 ml

Pro řízenou dietní výživu při podvýživě související s nemocí u pacientů s diabetes mellitus nebo hyperglykémií.
FORTIMEL

Parametry

SUKL kód
0217524
EAN
8712400360364
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tekutá výživa
Velikost balení
4 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Nutricia
Doporučená dávka je 1-2 lahvičky denně k doplnění běžné stravy. Před použitím dobře protřepejte. Určeno k přímému použití, nejlépe chutná vychlazené. Po otevření uchovávejte v uzavřené lahvičce v chladničce max. po dobu 24 hodin.
Bílkoviny z kravského mléka, voda, maltodextrin, isomaltulóza*, rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový), galaktooligosacharidy (z kravského mléčného cukru), aroma, emulgátor (sójový lecitin), regulátor kyselosti (kyselina citronová), barvivo (kyselina karmínová), citronan draselný, cholin chlorid, hydroxid hořečnatý, L-askorbát sodný, hydroxid draselný, citronan sodný, mléčnan železnatý, DL-αtokoferyl-acetát, nikotinamid, sladidlo (acesulfam K), retinyl-acetát, glukonan měďnatý, síran manganatý, seleničitan sodný, síran zinečnatý, chlorid chromitý, D-pantothenát vápenatý, D-biotin, sladidlo (sacharin sodný), cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová, thiamin hydrochlorid, molybdenan sodný, fluorid sodný, jodid draselný, riboflavin, fytomenadion. * Isomaltulóza je zdrojem glukózy a fruktózy. Upozornění pro alergiky: obsahuje mléko a sóju.
Pouze pro enterální použití. Není určeno pro parenterální podávání. Pouze pro použití pod lékařským dohledem. Nevhodné jako jediný zdroj výživy. Nevhodné pro děti do 3 let věku. Při podávání dětem ve věku od 3 do 6 let je nutno dbát zvýšené opatrnosti. Nevhodné pro pacienty vyžadující dietu bez vlákniny a pacienty s galaktosémií nebo fruktosémií. Při zavádění přípravku se doporučuje nejprve začít s polovinou lahvičky a sledovat hladinu glukózy v krvi, možná bude nutné upravit léčbu. U pacientů s ledvinovým selháním musí být monitorován celkový příjem draslíku a fosforu ve stravě.

FORTIMEL Diacare jahoda...

254,00 Kč