1

GREEN IDEA Salviagreen ústní sprej 25 ml

K péči o podrážděnou sliznici krku a úst. Vhodný při nachlazení.
Více informací
Green Idea
Skladem
118,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přípravek obsahuje výtažky z bylin a účinné látky, které slouží k péči o podrážděnou a překrvenou sliznici krku a úst. Šalvěj je známá jako účinné kloktadlo při pálení v krku, celkově zklidňuje. Panthenol přirozeným způsobem stimuluje regeneraci sliznice, potlačuje svědění a zklidňuje podráždění. Eukalyptová a mátová silice se tradičně používají pro příjemný pocit v ústech a lehký dech, mentol chladí a tlumí podráždění. Přípravek dále obsahuje beta-glukan a extrakt z lišejníku. Spray také omezuje zápach z úst.
Green Idea

Parametry

EAN
8595643603241
8595643603241
Cesta podání
Ústní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
25 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Green Idea
Roztok nastříkejte do dutiny ústní a krku 3 – 5x denně do zklidnění sliznice úst. Po aplikaci alespoň 20 minut nejezte a nepijte.
Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Salvia Officinalis Leaf/Stem Extract, Glycerin, Cetraria Islandica Thallus Extract, Beta-Glucan, Panthenol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Limonene
Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Originální receptura. Neužívejte vnitřně. Jemná usazenina není závadou přípravku. Před upotřebením protřepat.

GREEN IDEA Salviagreen...

118,00 Kč