0

CutisHelp Cannabiox E aktivní emoliens 200 ml

Aktivní krémové emoliens pro pravidelnou zklidňující, ochrannou a posilující péči o pokožku obličeje a celého těla při ekzému a kožní alergii.
Více informací
Cutis Help
Skladem
368,00 Kč Vč. DPH

(1,84 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

CutisHelp Cannabiox E aktivní emoliens 200 ml

Obsahuje zcela novou protizánětlivou kompozici Bocanol, vytvořenou z aktivních látek konopí. Zmírňuje nepříjemné svědění, kůži zvláčňuje, hydratuje a vyživuje. Celkově zlepšuje kvalitu kůže a její obranyschopnost. Účinné látky: Extrahovaný konopný olej, boswelia serrata extract, bisabolol.
Cutis Help

Parametry

EAN
8595218200813
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
200 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Parenteral
Cannabiox-E Aktivní Emoliens vtírejte na postižená místa 3x denně. Při správné aplikaci by se měly viditelné výsledky dostavit během 3-7 dní. Doporučuje se i nadále (po vymizení kožních projevů) používat přípravky, alespoň 1x denně po dobu dvou týdnů.
Extrahovaný konopný olej, boswelia serrata extract, bisabolol.
Doporučujeme nekombinovat bezprostředně s žádnými dalšími kosmetickými ani léčebnými prostředky, a to zejména na bázi kortikosteroidů, protože působení extrahovaného konopného oleje zesiluje účinek všech látek takových preparátů. Osoby s velmi citlivou pokožkou mohou zpočátku ojediněle zaznamenat přechodné zčervenání nebo svědění kůže vlivem pronikání bioaktivních látek a s tím souvisejícího intenzivnějšího prokrvení. Tyto příznaky obvykle rychle odeznívají a následně nastává zklidnění obtíží. V případě neobvyklých projevů nebo přetrvání uvedené reakce používání ukončete, případně se obraťte na ošetřujícího lékaře.

CutisHelp Cannabiox E...

368,00 Kč