0

CutisHelp Akné konopný krém noční 30 ml

Vysoce účinný krém jemné konzistence je určený pro noční ošetření pleti při lehkých i těžších formách akné. Má vynikající protizánětlivé a antibakteriální vlastnosti. Pleť vyhlazuje, zvláčňuje a hydratuje, dodává jí potřebné výživné látky. Urychluje regeneraci akutně postižených míst a zabraňuje vzniku nežádoucích jizev.
Více informací
Cutis Help
Skladem
267,00 Kč Vč. DPH

(8,90 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

CutisHelp Akné konopný krém noční 30 ml

Účinné látky: Extrahovaný konopný olej, síra, vitamin E, vitamin A. Osoby s velmi citlivou pokožkou mohou zpočátku ojediněle zaznamenat přechodné zčervenání nebo svědění kůže vlivem pronikání bioaktivních látek a s tím souvisejícího intenzivnějšího prokrvení. Tyto příznaky obvykle rychle odeznívají a následně nastává zklidnění obtíží.
Cutis Help

Parametry

EAN
8595218200431
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Parenteral
Přípravek se používá při lehkých i těžších projevech akné. Noční krém aplikujte na čistou pokožku vždy večer. Pro kompletní péči je možné použít také CutisHelp konopný denní krém.
Extrahovaný konopný olej, síra, vitamin E, vitamin A.
Doporučujeme nekombinovat bezprostředně s žádnými dalšími kosmetickými ani léčebnými prostředky, a to zejména na bázi kortikosteroidů, protože působení extrahovaného konopného oleje zesiluje účinek všech látek takových preparátů. Osoby s velmi citlivou pokožkou mohou zpočátku ojediněle zaznamenat přechodné zčervenání nebo svědění kůže vlivem pronikání bioaktivních látek a s tím souvisejícího intenzivnějšího prokrvení. Tyto příznaky obvykle rychle odeznívají a následně nastává zklidnění obtíží. V případě neobvyklých projevů nebo přetrvání uvedené reakce používání ukončete, případně se obraťte na ošetřujícího lékaře.

CutisHelp Akné konopný krém...

267,00 Kč