0

WOYKOFF Respiro imun sprej 7 g

Přípravek Woykoff respiro imun obsahuje vitamin D důležitý pro imunitní systém a mátovou silici, která napomáhá správné funkci dýchacího systému. Všechny aktivní látky jsou z organických zdrojů, což zaručuje vysokou biologickou dostupnost a efektivitu doplňku stravy. Forma spreje zajišťuje vysokou vstřebatelnost účinných látek v ústní dutině.
Více informací
WOYKOFF
Brzy skladem
230,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Respiro imun oceníte zejména během podzimní a zimní sezóny, která je velkou zátěží pro imunitní systém horních cest dýchacích. Vitamin D přispívá ke správné funkci imunitního systému, pomáhá udržet normální funkce svalů a zdravých kostí a zubů, napomáhá normálnímu vstřebávání a využití vápníku a fosforu. Silice máty peprné má příznivý vliv na funkci dýchacího systému.
WOYKOFF

Parametry

EAN
8594070860876
8594070860876
Cesta podání
Ústní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
7 g
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Nutricius
1 dávku denně stříkněte pod jazyk. Po aplikaci chvilku nepolykejte a nechte aktivní látky vstřebat ústní dutinou. Po aplikaci min. 30 minut nejezte a nepijte. Je možné užít kdykoli v průběhu dne.
Máta peprná silice 5 mg, vitamín D3 25 µg (500 % denní referenční hodnoty příjmu) v jedné dávce. MCT olej, mátová silice, cholekalciferol.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Po dobu užívání doplňku stravy respiro imun sprej neužívejte žádné jiné produkty s obsahem vitamínu D3. Uchovávejte mimo dosah dětí.

WOYKOFF Respiro imun sprej 7 g

230,00 Kč