0

WOYKOFF Kloubní výživa 60 kostiček

Woykoff Kloubní výživa s obsahem kolagenu NC II a hydrolyzovaného kolagenu typu I doplněné vitaminem C, který přispívá k tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavky a kostí.
Více informací
Woykoff
Brzy skladem
328,00 Kč Vč. DPH

(5,47 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

WOYKOFF Kloubní výživa 60 kostiček

Kolagen typu I je přítomný ve šlachách, vazech a kostech, má také vliv na vzhled a kvalitu pokožky. V doplňku stravy je obsažen v hydrolyzované formě, která je maximálně dostupná pro organismus. Kolagen typu II se nejvíce vyskytuje v chrupavce, kde zajišťuje její pevnost a odolnost. V doplňku stravy je obsažen v nativní podobě, při žvýkaní kostičky dochází ke styku nativního kolagenu typu II s ústní sliznicí. Vitamin C je důležitý pro správnou tvorbu kolagenu v kloubních chrupavkách. Přispívá také k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, kostí, kůže, dásní a zubů, pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem a snižuje míry únavy a vyčerpání.
Woykoff

Parametry

EAN
8594070860883
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kostičky
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
DSL Food
Užívejte 1 kostičku denně. Rozkousejte bez zapíjení kdykoliv během dne po dobu minimálně dvou měsíců. Pro dosažení optimálního efektu je vhodné doplněk stravy užívat trvale.
Hydrolyzovaný kolagen typ I 335 mg, nativní kolagen typ II 40 µg, vitamin C 52,5 mg (66 % denní referenční hodnoty příjmu) v jedné kostičce. Sorbitol (plnidlo, náhradní sladidlo), hydrolyzovaný kolagen typ I, L-askorbová kyselina, Erythritol, hořečnaté soli mastných kyselin (protispékavá látka), jahodové aroma, nativní kolagen typu II.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy se sladidly.

WOYKOFF Kloubní výživa 60...

328,00 Kč