0

CutisHelp Mentolen konopné mazání 200 ml

Konopné mazání při bolestech a zánětech pohybového aparátu, je chladivý gel pro zevní aplikaci při chronických, ale zejména akutních potížích: bolestech zad, svalů, kloubů a šlach po fyzické námaze, namožených a ztuhlých svalech, pohmožděninách a hematomech, unavených nohou po dlouhém stání, přetíženém svalstvu po sportovních a náročných pracovních výkonech. Mentolen je možné použít i k lokálním masážím.
Více informací
Cutis Help
Skladem
260,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Účinné látky: Extrahovaný konopný olej, mentol, olej máty peprné.
Cutis Help

Parametry

EAN
8595218200486
8595218200486
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
200 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Parenteral
Nanášejte krouživými pohyby na postižená místa 2x denně. V případě akutních obtíží dle potřeby. U akutních problémů se doporučuje používat gel alespoň jeden týden. Účinek se dostaví během 2-3 dní. U chronických obtíží se doporučuje přípravek používat pravidelně.
Extrahovaný konopný olej, mentol, olej máty peprné.
Doporučujeme nekombinovat aplikaci produktů CutisHelp s jiným kosmetickým nebo léčebným prostředkem, protože působení extrahovaného konopného oleje zesiluje účinek všech látek takového preparátu. Osoby s velmi citlivou pokožkou mohou po aplikaci ojediněle zaznamenat mírné zčervenání kůže, které během několika hodin odezní.V případě přetrvání této reakce, při vzniku vyrážky nebo déletrvajícího svědění používání ukončete.

CutisHelp Mentolen konopné...

260,00 Kč