1

NAMMAN MUAY Thajský olej 120 ml

Mazání nejobávanějších bojovníků světa už téměř sto let. Ideální před a po cvičení. Perfektní pro intenzivní sportovní masáže. Poskytuje úlevu i v extrémních podmínkách.
Více informací
Namman Muay
Brzy skladem
217,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Patentovaná bylinná směs Namman Muay je vyrobena z těch nejkvalitnějších thajských bylinek, jako jsou libavka poléhavá, eukalyptus a mentol. Všechny tyto bylinky přirozeně urychlují regeneraci. Mazání, které proniká hluboko do kůže, je lehce olejnaté a vytváří na kůži lesklou vrstvu. Namasírujte postižená místa před cvičením nebo těžkou prací a olej Namman Muay okamžitě připraví vaše tělo na fyzický výkon.
Namman Muay

Parametry

EAN
8858467000048
8858467000048
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Olej
Velikost balení
120 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Devakam Apothecary
Olej naneste 2-3x denně na kůži a jemně vmasírujte do pokožky, dokud se zcela nevstřebá. Vyzkoušejte nejprve na malé ploše. Nepoužívejte na velké plochy kůže. Ošetřené místo nezakrývejte. Po použití si důkladně umyjte ruce. Před použitím protřepejte.
Paraffinum Liquidum, Methyl salicylate, Aqua, Ethyl alcohol, Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil, C.I. 19140, C.I. 15985, menthol, limonene, citronellol, geraniol.
Skladujte mimo dosah dětí. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Vyvarujte se kontaktu s očima, sliznicemi, citlivou, nebo jinak podrážděnou či poraněnou kůží. Neaplikujte na otevřené rány. Pokud se na kůži objeví přecitlivělá reakce, okamžitě přestaňte výrobek používat. Neaplikujte najednou na celý povrch těla. Pouze k vnějšímu použití.

NAMMAN MUAY Thajský olej...

217,00 Kč