0

COLFARM Rybí olej plus 30 kapslí

Colfarm MAX Rybí olej plus je doplněk stravy s obsahem vysoce čistého rybího oleje ze žraločích jater doplněného vitaminy A, D a E. Vitaminy A a D podporují zdravou imunitu.
Více informací
Colfarm
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
74,00 Kč Vč. DPH

(2,47 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

COLFARM Rybí olej plus 30 kapslí

Colfarm Rybí olej plus obsahuje standardizovaný olej ze žraločích jater obohacený vitaminy A, D a E. Olej ze žraločích jater má vysoký obsah skvalenu a alkoxyglycerolů. Vitaminy A a D napomáhají správné funkci imunitního systému. Kromě toho vitamin D podporuje udržování zdravých kostí a zubů, správné fungování svalů a pomáhá při správné absorpci a využití vápníku a fosforu. Vitamin A je důležitý pro normálního vidění a pomáhá udržovat zdravou pokožku. Vitamin E chrání buňky před oxidačním stresem. Hlavní přednosti: Olej vysoké čistoty. Obsah vitaminů A + D + E. Obsahuje skvalen, který je přirozenou součástí rostlinných i živočišných tkání, slouží jako prekursor k syntéze steroidů např. cholesterolu.
Colfarm

Parametry

EAN
8595643407511
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Colfarm
1 tobolka 2x denně, nejlépe půl hodiny před jídlem.
Žraločí jaterní olej, hovězí želatina, zvlhčovadlo: glycerol; DL-alfa-tokoferyl acetát, retinylpalmitate, cholekalciferol.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy nelze použít jako náhradu pestré stravy. Zdravý životní styl, včetně pestré stravy, je základem pro udržení dobrého zdraví. Skladujte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 6 let.

COLFARM Rybí olej plus 30...

74,00 Kč