0

Vieste Koloidní stříbro 25ppm 500 ml

Stříbrné pleťové tonikum díky obsahu nejjakostnějšího stříbra dokonale čistí a regeneruje pleť. Pravidelné používání pokožku vyhlazuje a dodává jí matný vzhled. Tonikum je určeno pro všechny typy pleti nezávisle na věku.
Více informací
Vieste
Brzy skladem
350,00 Kč Vč. DPH

(0,70 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Vieste Koloidní stříbro 25ppm 500 ml

Koloidní stříbro jsou maličké částice a ionty čistého stříbra suspendované v čisté deionizované vodě (bez elektrických nábojů). Mají stejný elektrický náboj, takže se vzájemně odpuzují a jsou v soustavném pohybu. Často se mezi vědci hovoří o tom, že částice stříbra se v organismu projevují jako "stříbrné střely", (mají silný kladný náboj, zatímco většina choroboplodných zárodků má náboj záporný). Stříbro je svými účinky nejuniverzálnějším antibakteriálním prostředkem, který lidstvo zná. Kosmetické využití: Zmenšuje rozšířené póry a uhříky. Snižuje vylučování kožního mazu. Uklidňuje podráždění a zčervenání pokožky. Pozitivně působí při zvýšené citlivosti nebo špatné reakci pokožky způsobené okolními vlivy. Při vzniku plísní či jiných nepříjemných projevech na kůži.
Vieste

Parametry

EAN
5901549658361
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
500 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Vieste Group
Na gázu nebo vatový tampon naneste malé množství přípravku. Jemně masírujte pokožku obličeje a očí. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte dvakrát denně, ráno a večer. Přípravek není vhodný pro těhotné a kojící ženy a lidi, kteří jsou alergičtí na stříbro.
Demineralizovaná voda, koloidní stříbro (nano). Ppm stříbra v tomto produktu je 25 mg/l.

Vieste Koloidní stříbro...

350,00 Kč