0

IQ MAG Hořčík 375 mg + B6 + kyselina listová 30 kapslí

Doplněk stravy s minerály a vitamíny. Hořčík a vitamin B6 přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání. Vhodné při stresu, únavě, vyčerpání, pravidelné konzumaci alkoholu, sportovní a fyzicky náročné aktivitě, svalových křečích, žaludečních a střevních křečích nebo zažívacích potížích.
Více informací
IQ Mag

Velikost balení:

30 ks
60 ks
Brzy skladem
82,00 Kč Vč. DPH

(2,73 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

IQ MAG Hořčík 375 mg + B6 + kyselina listová 30 kapslí

Všechny procesy v lidském těle, které potřebují energii, probíhají za účasti hořčíku. Tato minerální látka platí za opravdového všeumělce. Pouze jeho 1 procento se nachází v krvi. Zbytek váže tělo z jedné poloviny v kostech a druhá polovina se hromadí v buňkách těla. Hraje důležitou roli při mineralizaci kostí, přenosu vzruchů v nervovém systému, při svalových kontrakcích a uvolňování hormonů. V lidském těle je na něj odkázáno zhruba 300 enzymů. Je také přírodním zklidňujícím prostředkem. Zvýšená spotřeba hořčíku nastává při stresové zátěži organismu, při pravidelném pití alkoholu, sportovních aktivitách konaných více než 2x týdně, při kojení a těhotenství, při svalových, žaludečních a střevních křečích, silné menstruaci, pomalém trávení.
IQ Mag

Parametry

EAN
8595026107687
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Naturprodukt CZ
Užívejte jednu kapsli v průběhu dne. Kapsle se užívají spolu s jídlem. Je potřeba zapít dostatečným množstvím tekutiny. Pro zmírnění nebo vyloučení nočních křečí vypijte před spánkem sklenici toniku nebo nápoje Bitter Lemon. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Jedna kapsle o hmotnosti 468,0 g obsahuje: Složení aktivních látek: hořčík (oxid hořečnatý, citronan hořečnatý) 375 mg (100 % RHP*), vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid) 1,40 mg (100 % RHP*), vitamin B9 (kyselina listová) 0,2 mg (100 % RHP*). * RHP = referenční hodnota příjmu průměrného dospělého Přidatná látka: protispékavá látka stearan hořečnatý. Kapsle: hydroxypropylmetylcelulóza.
Není určeno dětem, těhotným nebo kojícím ženám. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí.

IQ MAG Hořčík 375 mg + B6 +...

82,00 Kč