0

ALOCLAIR plus gel na afty 8 ml

Rychlá úlevuje při bolesti způsobené afty či drobným poraněním. Napomáhá hojení. Nepálí. Bez alkoholu.
Více informací
Aloclair
Brzy skladem
178,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

ALOCLAIR plus gel na afty 8 ml

Aloclair PLUS gel vytváří v místě aplikace průhledný film, který chrání odhalená nervová zakončení v aftech a dalších lézích. Ulevuje tak od bolesti a pomáhá hojení aft, drobných poranění a otlacích v ústech. Obsahuje výtažek z aloe vera a kyselinu hyaluronovou, která podporuje přirozené hojení postižených oblastí. Gel je vhodný pro dospělé i děti od 2 měsíců.
Aloclair

Parametry

EAN
8594173710689
Cesta podání
Ústní
Léková forma
Gel
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Alliance Pharma
Používejte gel 3-4x denně, nebo dle potřeby. Naneste 1 nebo 2 kapky gelu tak, aby pokryly celý vřídek (aftu) nebo poranění v ústech. Vyvarujte se přímého kontaktu aplikátoru s poraněním. Aby se mohla vytvořit ochranná vrstva, nedotýkejte se poranění jazykem po dobu alespoň 2 minut. Po každém použití zavřete víčko. Po dobu nejméně 1 hodiny od aplikace nejezte ani nepijte.
Voda, polyvinylpyrrolidon (PVP), maltodextrín, propylén glykol, PEG-40 hydrogenovaný ricinový olej, xanthanová guma, sorban draselný, benzoan sodný, hyaluronát sodný, aroma, benzalkonium chlorid, EDTA, sacharin sodný, glycyrrhizát draselný, aloe barbadensis.
Nepoužívejte při známé přecitlivělostí na kteroukoli složku přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Jednu tubu Aloclair PLUS gel by měla používat vždy jen jedna osoba, aby nedošlo ke zkřížené kontaminaci aplikátoru či gelu. Pokud trpíte afty opakovaně a často, konzultujte svůj stav s Vaším lékařem. Zdravotnický prostředek. Před použitím si pozorně prostudujte návod k použití a informace o bezpečném používání.

ALOCLAIR plus gel na afty 8 ml

178,00 Kč