0

LA ROCHE-POSAY Anthelios XL Osvěžující opalovací sprej SPF 50+ 200 ml

Poskytuje velmi vysokou, širokospektrální a fotostabilní ochranu před UVA/UVB zářením. Chrání před škodlivými vlivy slunce.
Více informací
La Roche Posay
Skladem
653,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LA ROCHE-POSAY Anthelios XL Osvěžující opalovací sprej pro pokožku těla a obličeje SPF 50+ poskytuje velmi vysokou, širokospektrální a fotostabilní ochranu před UVA/UVB zářením pro citlivou pokožku a pokožku se sklonem ke sluneční intoleranci známé jako sluneční alergie. Určeno pro extrémní intenzitu slunečního záření. Svěží, jemný sprej, který se rychle vstřebává. Suchý a neviditelný finiš. Velmi voděodolný. Parfémovaný.
La Roche Posay

Parametry

EAN
3337872420153
3337872420153
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
200 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
La roche
Aplikujte bezprostředně před sluneční expozicí. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení nebo osušení ručníkem.
BUTANE, AQUA / WATER, HOMOSALATE, OCTOCRYLENE, GLYCERIN, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DICAPRYLYL CARBONATE, NYLON-12, DIISOPROPYL SEBACATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, p-ANISIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, CARNOSINE, CYCLOH XASILOXANE, DISODIUM EDTA, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, MEL / HONEY, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, PEG-32, PEG-8 LAURATE, PENTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, POLY C10-30 ALKYL ACRYLATE, POLYGLYCERYL-6 POLYRICINOLEATE, PROPYLENE GLYCOL, SILICA SILYLATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM SACCHARIN, TOCOPHEROL, PARFUM / FRAGRANCE
Přehnaná expozice na slunci je nebezpečná. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Nezůstávejte dlouho na slunci, i když používáte ochranný prostředek.Tento produkt nepředstavuje 100% ochranu. Aplikujte bezprostředně před sluneční expozicí. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem. Pro dobrou ochranu dětí používejte pokrývku hlavy, tričko a brýle. Nestříkejte přímo na obličej. Před aplikací nejdříve naneste do dlaní. Při zasažení očí okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Zabraňte kontaktu s textiliemi. Uchovávejte mimo dosah dětí. Upozornění: Snížení tohoto množství prostředku podstatně snižuje stupeň ochrany. VAROVÁNÍ – EXTRÉMNĚ HOŘLAVÝ AEROSOL. Nádoba je pod tlakem: při zahřátí se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným plamenem a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nestříkejte do očí a na podrážděnou pokožku. Nevdechujte. Používejte pouze pro účel, pro který je výrobek určený. Nepoužívejte v uzavřeném prostředí.

LA ROCHE-POSAY Anthelios XL...

653,00 Kč