0

LA ROCHE-POSAY Effaclar Zmatňující maska pro kontrolu séba a uvolnění pórů 100 ml

Odstraňuje nečistoty a nadměrné množství séba. Kontroluje lesk pleti a poskytuje dlouhotrvající zmatňující účinek.
Více informací
La Roche Posay
Skladem
534,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LA ROCHE-POSAY Effaclar Zmatňující maska pro kontrolu séba a uvolnění pórů zbavuje pleť veškerých nečistot včetně neviditelných (prach, částečky znečištění) a kontroluje lesk pleti. Zamezuje opětovné tvorbě séba a poskytuje dlouhotrvající zmatňující efekt. Obsahuje jemné mikrojíly s vysokou tolerancí, zklidňující Panthenol a celulózové částečky pro hloubkové čištění pleti. Krémová jílová textura se snadno nanáší a je extrajemná. Vhodné pro mastnou a aknózní pleť. Dobrá tolerance.
La Roche Posay

Parametry

EAN
3337875533317
3337875533317
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Maska
Velikost balení
100 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Jednou až dvakrát týdně na pleť naneste tenkou vrstvu přípravku. Nechejte 5 minut působit a následně důkladně opláchněte vodou. Poté naneste svou denní péči Effaclar. Vyhněte se oblasti kolem očí a rtů. V případě vniknutí přípravku do očí je ihned důkladně vypláchněte dostatečným množstvím vody.
AQUA / WATER, KAOLIN, ARGILLA / MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, PROPANEDIOL, PANTHENOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CETEARYL ALCOHOL, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, CELLULOSE, CETEARETH-20, LECITHIN, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, PARFUM / FRAGRANCE.

LA ROCHE-POSAY Effaclar...

534,00 Kč