0

LA ROCHE-POSAY Effaclar Ultra koncentrované sérum 30 ml

Pomáhá uvolnit póry a korigovat přetrvávající nedokonalosti a stopy po akné. Zanechává pleť zjemněnou a čistou.
Více informací
La Roche Posay
Skladem
881,00 Kč Vč. DPH

(29,37 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LA ROCHE-POSAY Effaclar Ultra koncentrované sérum 30 ml

LA ROCHE-POSAY Effaclar Ultrakoncentrované sérum proti nedokonalostem pleti a stopám po akné cílí na černé tečky, pupínky, stopy po akné a viditelné póry. Představuje rovnováhu mezi peelingem a zklidňujícími účinky, uvolňuje póry a koriguje přetrvávající nedokonalosti i stopy po akné. Spojení vysoké koncentrace synergických aktivních látek: 3 keratolytické kyseliny (LHA, kyselina salicylová, kyselina glykolová) pro zmírnění nedokonalostí pleti a stop po akné + Niacinamidu & Termální vody z La Roche-Posay pro zklidňující účinek a proti začervenání. Sérum je speciálně adaptováno pro pleť se sklonem k akné, je dobře tolerováno. Rychle se vstřebává, má nemastný a nelepivý finiš. Nekomedogenní. VAROVÁNÍ. Vyhněte se okolí očí. V případě zasažení očí důkladně vypláchněte dostatečným množství vody. Tento přípravek může způsobovat větší citlivost pleti na slunce. Přes den používejte společně s přípravkem fotoprotekce (SPF ≥ 15). Jde o aktivní přípravek, v případě diskomfortu oddalte jednotlivé aplikace. Parfemace přípravku souvisí s jeho účinností. Testováno na pleti se sklonem k akné.
La Roche Posay

Parametry

EAN
3337875722827
3337875722827
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sérum
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
La roche
Před použitím protřepejte. Večer aplikujte na celý obličej po vyčistění pleti Effaclar Čisticím pěnícím gelem. Přes den používejte společně s přípravkem fotoprotekce (SPF > 15). Neaplikujte na otevřené jizvy. Vyhněte se kontaktu s očima. V případě zasažení očí vypláchněte dostatečným množstvím vody.
AQUA / WATER, ALCOHOL DENAT., PROPANEDIOL, GLYCOLIC ACID, NIACINAMIDE, DIMETHYL ISOSORBIDE, PENTYLENE GLYCOL, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, CITRIC ACID, PEG-30 GLYCERYL COCOATE, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, BIOSACCHARIDE GUM-1, MALTODEXTRIN, PHYTIC ACID, POLYQUATERNIUM-10, PARFUM / FRAGRANCE.

LA ROCHE-POSAY Effaclar...

881,00 Kč