0

LA ROCHE-POSAY Posthelios Zklidňující gelová péče po opalování na obličej a tělo 400 ml

Zklidňuje pocity horka a spálení. Pokožka je vyživená a hydratovaná. Textura na bázi jemného gel-krému jemně ochlazuje pokožku.
Více informací
La Roche Posay
Skladem
705,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LA ROCHE-POSAY Posthelios Zklidňující gelová péče po opalování na obličej a tělo je určena pro hydrataci a zklidnění pokožky po opalování. Obohaceno o relipidační látky napomáhající obnově pokožky. Máslo z karité vyživuje pokožku a obnovuje hydrolipidický film, Niacinamid zmírňuje svědění a obnovuje kožní bariéru, glycerin zajišťuje dlouhodobou hydrataci pokožky. Obsahuje Termální vodu z La Roche-Posay, která má zklidňující a antioxidační účinky. Zklidňuje pocity horka a spálení. Pokožka je vyživená a hydratovaná. Textura na bázi jemného gel-krému zajišťuje příjemný ochlazující balzám. Je nemastná, nelepivá a nekomedogenní. S hypoalergenní parfemací.
La Roche Posay

Parametry

EAN
3337872413513
3337872413513
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
400 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Aplikujte po sluneční expozici, ideálně po osprchování nebo koupání a jemně vmasírujte do pokožky. K vnějšímu použití.
AQUA / WATER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL, OCTYLDODECANOL, PEG-30 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, NIACINAMIDE, DIMETHICONE, CETYL ALCOHOL, CETYL ACETATE, ACETYLATED LANOLIN ALCOHOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLOYL GLYCINE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, STEARETH-10, TETRASODIUM EDTA, TOCOPHEROL, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. B46360/1).

LA ROCHE-POSAY Posthelios...

705,00 Kč