0

PLANTHÉ Tea Tree oil ošetřující 15 ml

Efektivně chrání, čistí a zklidňuje akné, oděrky a místa po štípnutí hmyzem. Kombinuje nejkvalitnější 100% čistý olej z australského čajovníku (Melaleuca alternifolia) s extraktem rozmarýnu lékařského.
Více informací
Planthé
Skladem
233,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Obsažený extrakt rozmarýnu lékařského urychluje zklidnění podrážděného místa a posiluje tak antiseptickou a antibakteriální účinnost Tea Tree oleje. PLANTHÉ Tea Tree oil ošetřující tak efektivně chrání a čistí pokožku s projevy akné a plísňové infekce, ošetřuje kožní defekty (oděrky, afty apod.) a zklidňuje kůži po bodnutí hmyzu. PLANTHÉ Laboratories je prémiová řada lékárenské kosmetiky, jejíž jedinečnost spočívá v kombinaci rostlinných složek farmaceutické kvality s přírodními účinnými látkami pro krásnou a zdravou pleť.
Planthé

Parametry

EAN
8594059738738
8594059738738
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Olej
Velikost balení
15 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Simply You
Neředěný olej používejte pouze lokálně, a to pomocí prstu či tamponu přímo na postižené místo. Olej je možné přidat také do aromalampy, inhalátoru nebo sklenice vlažné vody určené ke kloktání. Kápněte na prst či tampon 1–2 kapky koncentrovaného Tea Tree oleje a aplikujte zevně pouze na konkrétní místo (na vyrážku, místo bodnutí hmyzem apod.). Neroztírejte na větší plochu kůže. Pro ošetření větší plochy pokožky či při koupeli nohou aplikujte Tea Tree olej ředěný (pokožka: 8 kapek na litr vody, koupel nohou: 15–20 kapek na litr vody). výplachům dutiny ústní a ke kloktání Tea Tree olej vždy nařeďte (asi 3 kapky oleje na 200 ml vody). Roztok nikdy nepolykejte a po výplachu nebo kloktání vyplivněte.
Olej z čajovníku australského a extrakt z rozmarýnu lékařského.
Nepoužívejte při přecitlivělosti na obsaženou složku. Ukládejte mimo dosah dětí. Určeno k zevnímu použití! Neaplikovat do očí, do blízkosti očí, neaplikovat v koncentrované podobě na sliznice. Spotřebujte do 6 měsíců od otevření.

PLANTHÉ Tea Tree oil...

233,00 Kč