0

Cannaderm Robátko krém proti opruzeninám 75 g

Celodenní ochrana citlivé pokožky proti opruzeninám a plenkové dermatitidě. Vytváří ochranný film, který chrání proti působení vlhkosti a podráždění. Bez parfémů a barviv. Certifikované přírodní BIO kosmetika.
Více informací
Cannaderm
Skladem
252,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Certifikovaná přírodní receptura krému nezamezuje přístupu vzduchu k pokožce, snadno se roztírá a okamžitě vytváří na pokožce jemný ochranný film, který ji chrání proti působení vlhkosti, vzniku opruzenin a plenkové dermatitidě. Ideální péče o pokožku nejmenších dětí při přebalování. Účinné látky: konopný olej, bambucké máslo (máslovník), levandule.
Cannaderm

Parametry

EAN
8594059735751
8594059735751
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
75 g
Určeno pro
Děti
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Simply You
Krém naneste v tenké vrstvě na čistou, suchou pokožku v oblasti vzniku opruzenin u dětí nebo u dospělých (tj. do záhybů v podpaží, tříslech, na stehnech či pod prsy a v plenkové oblasti). Aplikaci krému při přebalování by mělo vždy předcházet pečlivé očištění pokožky od zbytků stolice a moči. Krém neovlivňuje vlastnosti plenek.
Butyrospermum Parkii Butter, Cannabis Sativa Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Lavandula Angustifolia Oil, Cymbopogon Schoennanthus Oil, Citral, Geraniol, Linalool, D-Limonene.

Cannaderm Robátko krém...

252,00 Kč