0

Paranit Strong Dry Protect Repelent proti hmyzu 125 ml

Repelent proti hmyzu odpuzující klíšťata a všechny druhy komárů. Sprej je vhodný i pro děti od 3 let.
Více informací
Paranit
Skladem
175,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Repelentní přípravek ve spreji, který poskytuje až 7hodinovou ochranu. Paranit Strong Dry Protect repelent proti hmyzu je nemastný, rychleschnoucí přípravek s velmi lehkou vůní. Odpuzuje všechny druhy komárů včetně komára tygrovaného, poskytuje 3hodinovou ochranu před klíšťaty.
Paranit

Parametry

EAN
8594060896748
8594060896748
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
125 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Biocidní přípravek
Výrobce
Omega Pharma Manufacturing GMBHCo.KG
Aplikujte na odkryté části těla. Rovnoměrně nastříkejte na suchou pokožku ze vzdálenosti asi 15 cm. Vyhněte se rtům a oblasti očí. Při použití na obličej nejprve nastříkejte sprej do dlaní a pak jej rozetřete.
Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí! Pokyny pro bezpečné použití: chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným plamenem a jinými zdroji zapálení. Nekuřte. Používejte pouze venku nebo v dobře větraných prostorách. Při zasažení očí několik minut opatrně oplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Je-li třeba vyhledat lékaře, ukažte mu obal nebo etiketu produktu. Standardní věty o nebezpečnosti: škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.

Paranit Strong Dry Protect...

175,00 Kč