0

DermaNEOXIN krém noční

Bohatý výživný krém s faktory pro přirozenou regenerační péči. Luxusní přípravek je určen pro účinnou každodenní péči proti vráskám.
Více informací
Syncare
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
1 522,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Bohatý výživný krém s faktory pro přirozenou regenerační péči. Luxusní přípravek je určen pro účinnou každodenní péči proti vráskám. Přípravek obsahuje látku Argireline, která je podobná látkám, které se používají pro potlačení vrásek v lékařství, a další aktivní protivráskové peptidy. Přípravek po 30denní aplikaci zmenšuje hloubku mimických vrásek až o 27 %.
Syncare

Parametry

EAN
8594063140114
8594063140114
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Syncare
Aplikujte večer na místa tvorby mimických vrásek v obličeji. Maximální efekt je dosažen po 40 dnech. Po odeznění účinku můžete aplikaci opakovat.
Aqua, Isoamyl Cocoate, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Glycerin, Pentylene Glycol, Dibutyl Adipate, Ceteareth-25, Cyclomethicone, Dimethiconol, Dimethylaminomethanol Tartarate, Dimethyl MEA, Acetyl Hexapaptide-8, Lecithin, Ectoin, Cyclotetrapeptide-24 Aminocyclohexane Carboxylate, Alcohol, Collagen, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Coenochloris Signiensis Extract, Maltodextrin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

DermaNEOXIN krém noční

1 522,00 Kč