0

SWISSMEDICUS Konopná mast forte 125 ml

Unikátní Konopná mast obsahuje 30 % vysoce kvalitního konopného oleje a vyváženou směs 17 druhů bylinných extraktů. Blahodárně působí na citlivou, stárnoucí a problematickou pokožku.
Více informací
Swissmedicus
Skladem
265,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Konopná mast se osvědčila i v péči o pokožku s kožními chorobami. Zklidňuje a tlumí podráždění. Zamezuje výskytu suchých, šupinatých a drsných ploch na pokožce. Konopná mast je prověřená extrémním závodem Beskydská sedmička B7. Osvědčuje se proti odřeninám, opruzeninám a puchýřům. Vytváří ochranný film s vysokou kluzností. Vhodná pro všechny činnosti se zvýšenou zátěží chodidel (běh, dlouhá turistika) a sedacích partií (cyklistika, jezdectví, veslování).
Swissmedicus

Parametry

EAN
7640133070759
7640133070759
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mast
Velikost balení
125 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Herbamedicus
Souvislou vrstvu masti naneste na ošetřované místo a nechte působit, ideálně přes noc. Aplikujte na čistou pokožku. Pravidelné používání zvyšuje účinnost. Produkt na přírodní bázi, který můžete užívat dlouhodobě. Dermatologicky testováno.
Konopný olej, kokosové máslo shea butter, mandlový olej, jojobový olej, makadamiový olej, šípkový olej, avokádový olej, měsíčkový olej, granátové jablko, pupalkový olej, violka vonná, violka trojbarevná, lopuch větší, meduňkový olej, rakytníkový olej, jalovec silice, rozmarýn.
Určeno pro zevní užití. Zabraňte vniknutí do očí, na sliznice a poraněnou kůži. Intenzivně mastí. Skladujte mimo dosah dětí, v suchém prostředí a při pokojové teplotě. Vzácně se může vyskytnout alergická reakce na některou z bio-aktivních složek přípravku.

SWISSMEDICUS Konopná mast...

265,00 Kč