0

SWISSMEDICUS Koňská mast s rašelinou hřejivá 250 ml

Koňský balzám s rašelinou je unikátní bylinný balzám vyrobený z rašeliny a 25 bylinných a rostlinných extraktů podle tradiční receptury prověřené generacemi. Vhodný pro masáž pokožky při problémech se zády a klouby a pro preventivní prohřátí před sportovním cvičením.
Více informací
SwissMedicus
Skladem
232,00 Kč Vč. DPH

(0,93 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

SWISSMEDICUS Koňská mast s rašelinou hřejivá 250 ml

Balzám kombinuje relaxační účinek éterických olejů s pozitivním účinkem bylinných extraktů a slatinného koncentrátu. Rašelina se používá v tradiční lázeňské léčbě kvůli vysokému obsahu huminových kyselin a minerálů. Složky ve vřesovišti, jako je hořčík, zinek a křemík, mají také příznivý účinek při léčbě problematické pleti. Balzám vede k intenzivnímu oteplování. Zčervenání kůže je přirozené a je známkou intenzivního krevního oběhu.
SwissMedicus

Parametry

EAN
7640133070155
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mast
Velikost balení
250 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Herbamedicus
Po aplikaci intenzivně masírujte do postižených oblastí. Používejte na čistý povrch pokožky. Pravidelným používáním gelu lze dosáhnout významného zlepšení účinku.
Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Peat Extract, Symphytum Officinale Root Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Abies Alba Leaf Oil, Camphor, Polysorbate 80, Imidazolidinyl Urea, Sodium Hydroxide, Mentha Piperita Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Thymus Vulgaris Oil, Arnica Montana Flower Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Scutellaria Baicalensis Extract, Echinacea Purpurea Extract, Agrimonia Eupatoria Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Pinus Pumila Twig Leaf Oil, Polygonum Bistorta Root Extract, Citrus Limon Fruit Oil, Citrus Grandis Peel Oil, Pinus Mugo Twig Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Calluna Vulgaris Extract, Ribes Nigrum Fruit Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, PEG-12 Dimethicone, Benzalkonium Chloride, Limonene, Linalool, Cinnamaldehyd.
Pro vnější použití. Zabraňte kontaktu s očima a sliznicemi. Není určeno pro děti do 3 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte při pokojové teplotě. Neponechávejte na přímém slunečním světle. Při použití v oblasti křečových žil nemasírujte, ale aplikujte pouze lehce. Vzácně se může objevit alergická reakce na jednu z bioaktivních látek přípravku.

SWISSMEDICUS Koňská mast s...

232,00 Kč