0

SWISSMEDICUS Jezevčí mast 125 ml

Osvědčený přípravek k masáži hrudníku. Pomáhá uvolnit dýchací cesty a usnadnit vykašlávání.
Více informací
Swissmedicus
Skladem
285,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Unikátní bylinný přípravek nahrazuje osvědčený účinek nedostupného jezevčího sádla, které se v tradičním lidovém léčitelství užívalo jako prsní balzám. Jezevčí mast obsahuje harmonicky vyváženou směs 20 druhů bylinných výtažků v BIO kokosovém másle. Je ideální k potírání a masáži v oblasti hrudníku, krku, zátylku, zad, čela a spánků. 100% přírodní složení.

Swissmedicus

Parametry

EAN
7640133070766
7640133070766
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mast
Velikost balení
125 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Herbamedicus
Dostatečné množství přípravku naneste na vybrané místo a důkladně ho vmasírujte. Pro dosažení maximálního účinky je vhodné celou proceduru několikrát denně zopakovat. Produkt je vyrobený na přírodní bázi, můžete ho používat i dlouhodobě.
Kokosové máslo, shea butter, mandlový olej, slunečnicový olej, makadamiový olej, eukalypt silice, kosodřevina silice, jalovec silice, máta silice, santalová silice, rozmarýnová silice, yzop silice, tymián silice, borovice silice, lopuch větší kořen, cedrová silice, cypřiš vždyzelený, hřebíček, heřmánek pravý, vrbová kůra.
Určeno pouze pro zevní užití. Zabraňte vniknutí do očí, na sliznice a poraněnou kůži. Skladujte mimo dosah dětí, v suchém prostředí a při pokojové teplotě. Vzácně se může vyskytnout alergická reakce na některou z bio-aktivních složek přípravku. Dermatologicky testováno.

SWISSMEDICUS Jezevčí mast...

285,00 Kč