0

SWISSMEDICUS Koňská mast s konopím hřejivá 250 ml

Balzám vyrobený z konopí a 25 bylin. Vyroben podle tradiční švýcarské receptury. Je vhodný pro masáž pokožky při problémech se zády a klouby a pro preventivní prohřátí před sportovním cvičením.
Více informací
Swissmedicus
Skladem
221,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Konopí obsažené v koňském balzámu (olej z konopných semínek), bylinné extrakty a rostlinné éterické oleje mají prvotřídní kvalitu a pocházejí pouze od známých smluvních dodavatelů. Kvalita konopných a bylinných extraktů je průběžně testována tak, aby byl zaručen konzistentní standard složek.
Swissmedicus

Parametry

EAN
7640133070094
7640133070094
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mast
Velikost balení
250 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Herbamedicus
Po aplikaci intenzivně masírujte do postižených oblastí. Používejte na čistý povrch pokožky. Pravidelným používáním gelu lze dosáhnout významného zlepšení účinku.
Konopí, kostival lékařský, jalovec obecný, kaštan koňský, arnika horská, borovice lesní, jedle bělokorá, chilli extrakt, kosodřevina, skořice, kafr, měsíček lékařský, heřmánek pravý, šišák bajkalský, tymián obecný, máta peprná, levandule lékařská, grepový extrakt, třapatka nachová, citrónový extrakt, řepík lékařský, rozmarýna lékařská, rdesno hadí kořen, ginkgo biloba, černý rybíz, vřes obecný.
Pouze pro vnější použití! Zabraňte kontaktu s očima, sliznicemi a poraněnou kůží. Při použití v oblasti křečových žil nemasírujte, jen jemně otřete. Skladujte při pokojové teplotě, mimo dosah dětí. Nepoužívejte pro děti do 3 let. Alergické reakce na jakoukoli složku přípravku jsou vzácné. V takovém případě by mělo být užívání pozastaveno a v případě přetrvávajícího nepohodlí by měl být konzultován lékař.

SWISSMEDICUS Koňská mast s...

221,00 Kč