0

3M FUTURO Bederní pás nastavitelný 1 ks

Snadno nastavitelný bederní pás FUTURO ™ je navržen tak, aby vyvíjel tlak na zdroj bolesti v zádové oblasti v důsledku únavy nebo namáhání svalů. Umožňuje plný rozsah pohybu a zároveň poskytuje pohodlnou podporu a kompresi. Vhodný na pracoviště, rekreaci i na doma. Nastavitelné od 73,7 do 129,5 cm.
Více informací
3M
Skladem
933,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Zádová ortéza FUTURO je vyrobená z prodyšných, kompresních materiálů a poskytuje oporu spodní části zad. Nastavitelný šněrovací systém spolu s odnímatelnými polštářky zajišťuje pohodlné nošení přizpůsobené podle potřeby. Tvarovaný design umožňuje přirozený pohyb po celý den. Odnímatelné bederní polštářky tlumí bolest a poskytují dodatečnou oporu. Postranní strečové dílce minimalizují klouzání a shrnování. Pasuje na pas o obvodu 129,5 cm.
3M

Parametry

SUKL kód
5014220
EAN
4046719509737
4046719509737
Léková forma
Zpevňující pás
Velikost balení
1 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
3M
1. Polštářky na vnitřní straně opory můžete v případě potřeby odstranit. Vázání umístěte na střed páteře. 2. Dílce oviňte kolem pasu a suchý zip zapněte do pohodlné, ale přiléhavé polohy. 3. Pásky s tahací šňůrou na obou stranách uvolněte a zatáhněte za šňůry, až bude korzet zajišťovat požadovanou oporu. 4. Zatahovací pásky natáhněte dopředu a zapněte. Oporu seřiďte dle potřeby.
Některé osoby mohou být citlivé na neopren nebo směs kaučuku s neoprenem. V případě výskytu vyrážky přestaňte oporu používat a obraťte se na svého praktického lékaře. Produkt je zdravotnickým prostředkem. Vždy si prosím pečlivě prostudujte návod k použití (byl-li vydán) a informace o jeho bezpečném používání.

3M FUTURO Bederní pás...

933,00 Kč