0

LEROS Cold brew levandule & meduňka 20x1 g

Bylinná směs s levandulí a meduňkou vytvořená speciálně pro přípravu osvěžujícího ledového nápoje. V chuti a vůni dominuje levandule, meduňka zase dodává nápoji citronový podtón. Při kratším luhování vynikne aroma levandule, při delším ho doplňuje bylinková chuť meduňky. Nápoj výborně chutná i oslazený nebo s mlékem. S přirozeně modrým levandulovým cold brew můžete dělat hotová kouzla! Přimíchejte pár kapek citronu a modrý nápoj pomalu změní barvu na červenou. Přilijte mléko a nápoj se změní v bouřící bílomodré moře, aby se utišil jako zajímavě kouřově modrý.
Více informací
LEROS
Brzy skladem
68,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Bylinná směs s levandulí a meduňkou pro přípravu „cold brew“, osvěžujícího ledového nápoje, který vás uchvátí svou netradiční barvou, a navíc přispěje k navození pohody a dobré nálady. Levandule se pro svou jedinečnou vůni a chuť používá například v provensálské kuchyni a podobně jako meduňka zklidňuje mysl a má příznivý vliv na nervovou soustavu. Květy slézu pak dodávají nápoji jedinečnou, přírodní modrou barvu.

 

LEROS

Parametry

EAN
8594740103180
8594740103180
Léková forma
Nálevové sáčky
Velikost balení
20 g
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
LEROS
Leros
1 nálevový sáček vložte do sklenice (250 ml) studené pitné vody a nechte luhovat 8–15 minut. Již po pár minutách se nápoj zabarvuje modře, aby nakonec získal jedinečnou přírodně modrou barvu. Připravuje se vždy čerstvý. Určeno k okamžité spotřebě. Dospělí 1–3 sklenice denně. Nepřekračujte uvedené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let.
Levandulový květ (45 %), meduňková nať (30 %), květ slézu (25 %).
Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku bylinné směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Bez chemických přísad a aromat. Bez konzervačních látek. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chraňte před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.

LEROS Cold brew levandule &...

68,00 Kč